[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
有冇spookify+既資料?
要幾多粒psb升同發動率
有冇人知main554 shellos個puzzle點solve

得左喇 總之要用五步或以上消d蝸牛 太早就會board reset

564點行
有冇人知main554 shellos個puzzle點solve

得左喇 總之要用五步或以上消d蝸牛 太早就會board reset

564點行

同樣principle
先消左邊最高個三隻拉魯拉絲
第二步消右邊最高個三隻 咁就爆哂頂個d石
之後將d拉魯拉絲三隻三隻咁消
郁個陣唔好有combo
第五步淨番四隻奇魯莉安岩岩好d磚消失
Mimikyu嗰drop rate 西到
12.5/12.5/0.56

咁唔怪之得俾兩個星期你farm 順便迫你買DRI

買左都係低
Farm鬼咩咁

買左都係低
Farm鬼咩咁

等緊出發動率同SL
不過drop rate咁西可能餵餅算
下星期火主EB得150stages

4粒MSU 9粒RML

9個boss stages

Magearna 2% +3%per move 7 moves

又逼人用Great ball

另外下星期隻Cosmoem 會跌RML
今次main真係幾閪下
Catch rate已經低到仆街,血又多
仲要幾關要用itemsS左個catch rate都係得20幾%
今次main真係幾閪下
仲要幾關要用itemsS左個catch rate都係得20幾%

阿柏怪46%我都照掟藍波好彩捉到
btw百變怪用咩隊過? 屈怪力rt?
今次main真係幾閪下

好難打 百變怪係added support
佢又會變冰同百變怪
我+5 MS恰雷姆都係淨兩步
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到

阿柏怪我唔用道具打都打唔嬴
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到

用M-Cam + 冬凡 + Lando-T + Golurk
Itemless 剩一步
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到

用M-Cam + 冬凡 + Lando-T + Golurk
Itemless 剩一步

咁撚煩阿柏怪 ms富迪 +5 一次S撚埋算啦
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到

阿柏蛇下話 10幾%真係捉條撚 仲要好多隻都係咁
今次main真係幾閪下

阿柏怪我打左十鋪先捉到

阿柏蛇下話 10幾%真係捉條撚 仲要好多隻都係咁
唔係呀 係阿柏怪
itemless 係打得死架
次次淨1-3步

最後+5 c-1 S同捉埋佢算
571是咪有bug 淨五步都s唔到

爭佢未S 唔想用c-1

爭佢未S 唔想用c-1

我見reddit d人用5500 package都係岩岩好甚至fail
要捉既話應該要開c-1
話說隻mimikyu既rml drop rate得0.56%

跌左成1% 話唔定之後都係咁(?)

早知之前farm定多啲
571是咪有bug 淨五步都s唔到

測試左 真係要六步先s到

爭佢未S 唔想用c-1

我見reddit d人用5500 package都係岩岩好甚至fail
要捉既話應該要開c-1

最後你用C-1 +5?

爭佢未S 唔想用c-1

要捉既話應該要開c-1

最後你用C-1 +5?

ys MMX格鬥隊 淨9步
28%failed之後出水max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞