[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今星期更新前, EB 250唔用c-1打左3次都輸
最後一次嬲得濟用左粒鑽打埋

更新完之後251就用卡比, 玩得好順

做咩咁孤寒唔用C-1,我尋晚打Full items (無買DD)剩五步過左

做咩咁孤寒唔用C-1,我尋晚打Full items (無買DD)剩五步過左

見到人地打到, 我啲寵/技都接近max
係招risk taker好唔合作, 好幾次4連都爆唔到
就爭個2,3步

見到人地打到, 我啲寵/技都接近max
係招risk taker好唔合作, 好幾次4連都爆唔到
就爭個2,3步

我就係見我啲怪無其他人咁勁,所以唔駛點諗就Full items咁去

好彩尋日熱帶龍幫我補番唔少coins,呢幾日全力衝300,之後再打喵喵怪同SM補Coins同攞多幾粒經驗波
依家卡比BF仲work唔work?
話說我心動左 計畫完邊d關係用同team
然後用左兩鑽買無限心去清左34關expert S rank
31關itemless megabedrill snorlax SE SE
2關itemless megabeedrill rhyhorn SE SE
有幾關要差幾秒要打多1/2次
然後glisor嗰關打左3次都itemless 唔到 買左+10s
最後一個鐘時間岩岩好清哂

呢關真係幾難

個陣都係出左水火冬甩先可以DD+5過到

比巨量石頭頂撚死哂

電話更加唔使怕

可以用耐D

電話更加唔使怕

可以用耐D

好似fail左啦 岩岩5點data update

電話更加唔使怕

可以用耐D

今次咁快手
全世界仲興高采烈咁討論緊點玩隻卡比獸

電話更加唔使怕

可以用耐D

岩岩我打到sm46關更新
傷害大跌
打超夢夢由60幾步打贏得返20幾步
Rip bug
Rip Brute force

2017/4/4- 2017/4/7

早知farm多d
未打完天梯果啲慘啦
未打完天梯果啲慘啦

我仲爭300 原本諗住用卡比試打

依家full item走唔甩
Rip Brute force

2017/4/4- 2017/4/7

早知farm多d

係4/5 -4/7
星期三嗰日app update先出現架個bug
未打完天梯果啲慘啦

EB300用M-Diancie唔駛買DD
我M-港女lv10 超夢夢lv20 瑪力lv20 X鹿lv20,Quirky+SL4
Items: +5, MS, AP+, C-1 剩7步
未打完天梯果啲慘啦

我M-港女lv10 超夢夢lv20 瑪力lv20 X鹿lv20,Quirky+SL4

我隻X鹿心轉咗Po4 依家lv18
未打完天梯果啲慘啦

我隻X鹿心轉咗Po4 依家lv18

我等有得farm先轉, 其實Quirky+都幾好用
諗番覺得自己好好彩
原本諗住今晚坐定定先S d expert stage
Non Stop+都收埋皮 改低哂嗰發動率 蝕咗粒SS

電話更加唔使怕

可以用耐D

點解我咁燈...

睇番個時間好似呢頭講呢頭FIX...

電話更加唔使怕

可以用耐D

點解我咁燈...

睇番個時間好似呢頭講呢頭FIX...

咪係囉..
原本見2點無更新諗住咁又可以玩多一日架嘛

其實巴打個情況可以投訴試下
咁樣同昆人冇分別

其實巴打個情況可以投訴試下
咁樣同昆人冇分別

Reddit 見人餵埋布魯皇 10粒RML 同 SS

出完2日就減發動率

292+3冇要到, 負碌搏到
T3YKFW46
一個朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞