[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

冇升 本身個發動率都唔差了

我隻溶食獸得10LV
買+5希望夠做

其實用+5 波士可多拉隊都相當穩陣

我以為initial board有冰所以直接attup左
我覺得就咁+5都夠做

鋼隊+5剩6步過左
一開始個initial board 有同冇差好遠
Thx bro

鋼隊係用波士可 定用番大針鋒?

M Boss, Jirachi, 大嘴, 盔甲鳥
其實兩隻都ok

岩岩都+5過左 jirachi 同盔甲都得11lv 仲要差combo淨3步
150 starting board有冰
睇黎要開ms
睇黎要開ms

如果用m波士可多拉
睇黎要開ms

如果用m波士可多拉

Attack +5搞掂左
睇黎要開ms

如果用m波士可多拉

Attack +5搞掂左

我係用大針蜂
88-105嬲都唔嬲下
現時排位賽第一名135k隊伍:
150用dd ms +5剩左10步
Disruption都未見過就死左
不過今次運氣好,野野都有10combo以上
Risk taker又次次發動到
都係鋼隊,Jirachi 轉巨金怪
如果比賽都有咁好運就好
200要用c-1
200要用c-1

全餐走c-1你覺得夠唔夠做
200要用c-1

唔夠 因為隻銅鏡怪阻住你combo 唔建議博
淨係c-1 attack +5充夠有餘
200要用c-1

200 m波士 大嘴娃 爛泥獸 cobalion
m+5 ms dd attup淨四步

191 198 m大鋼+基拉祈祼過
199 +5
192+5 skip +5 ms m大鋼 但有d overkill
200要用c-1

最後全部用po4+/risktaker combo唔過4
200要用c-1

200 m波士 大嘴娃 爛泥獸 cobalion
m+5 ms dd attup淨四步

191 198 m大鋼+基拉祈祼過
199 +5
192+5 skip +5 ms m大鋼 但有d overkill

竟然都夠做 岩岩到190 正呀
200要用c-1

最後全部用po4+/risktaker combo唔過4

我夠錢 所以冇搏到
滿糖大鋼蛇既話191-199可以裸過
攻略組打完可唔可以講下245-249有咩disruption同用咩隊
reddit仲未有
攻略組打完可唔可以講下245-249有咩disruption同用咩隊
reddit仲未有

出冰 兩萬血up
reddit仲未有

出冰 兩萬血up

+5夠唔夠做
reddit仲未有

出冰 兩萬血up

+5夠唔夠做

打錯 兩萬5血up
睇落如果毒隊應該唔洗+5 (poison + poison pact)
唔用毒隊 就全部高攻打手 +5都應該夠
Mega可以試下烈空座
如果用tapper勁可以用波士可多拉
打完再匯報
2GS3-BKJ4
YL3Z-Y9S9
兩個都1個位
L2QYWJ5U 1個位
reddit仲未有

出冰 兩萬血up

+5夠唔夠做

打錯 兩萬5血up
睇落如果毒隊應該唔洗+5 (poison + poison pact)
Mega可以試下烈空座
打完再匯報

我201開始已經轉咗用m烈

希望有245+4 skip
reddit仲未有

出冰 兩萬血up

+5夠唔夠做

打錯 兩萬5血up
Mega可以試下烈空座
打完再匯報

245 毒隊 淨1步
246+3 買左+5輕鬆過左
reddit仲未有

出冰 兩萬血up

+5夠唔夠做

打錯 兩萬5血up
Mega可以試下烈空座
打完再匯報

245 毒隊 淨1步
246+3 買左+5輕鬆過左

245+3
開+5 m烈 po4+ po4+ risktaker
唔建議用tapper打 會唔夠combo
m烈清冰都夠快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞