[A/I]Pokemon Shuffle [3] Alola 精靈黎啦!!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
垃圾伊具連續唔知幾多個禮拜都俾得一塊餅我

我前兩個禮拜開左DRI都係1餅
咁多個禮拜終於等到隻Magearna 出水捉到
十一萬幾分

https://www.youtube.com/watch?v=Idq4S-4Pqw0

隻河馬好變態
得4步個陣都係得3萬8
剩1步30com標左上10萬
仲未捉到隻仆街Grubbin,打左十幾廿次都捉唔撚到,我唔會俾錢用Great Ball架
十一萬幾分

https://www.youtube.com/watch?v=Idq4S-4Pqw0

隻河馬好變態
得4步個陣都係得3萬8

好彩有invest到河馬 不過運氣係另一回事
十一萬幾分

隻河馬好變態
得4步個陣都係得3萬8

頭3位都有帶河馬
十一萬幾分

隻河馬好變態
得4步個陣都係得3萬8

RML invest左但係未喂哂餅.. 依家考慮緊上埋SL5
點解你地可以咁快遇到隻蟲
我兩日都預唔到一次
我兩日都預唔到一次

用咗啲gift hearts未
我兩日都預唔到一次

用咗啲gift hearts未

終於捉到
苦惱緊打唔打150好
苦惱緊打唔打150好

Why not
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper

有人用電龍
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper

有人用電龍

係.......我見到Reddit痴線佬C_Chrono用M-Manectric
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper

有人用電龍

係.......我見到Reddit痴線佬C_Chrono用M-Manectric

今次係難下
步數太少, 用全套都唔穩
我0步過, 但係最後1步先打左50K血
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper

有人用電龍

今次係難下

所以先諗緊打唔打好
苦惱緊打唔打150好

Why not

唔係好識用Tapper

有人用電龍

今次係難下

所以先諗緊打唔打好

最多爆鑽姐
好心Daily就咪撚得十幾啦
打嚟晒心
好心Daily就咪撚得十幾啦
打嚟晒心

今日都前日都用左十幾粒心先捉到

1步ko都無撚用

In 百變怪,we trust

其實加多隻eject++會唔會好d?
就咁2隻同3隻有咩分別?

Transform: 3個<自己>會變成其他一種支援精靈
如果帶多隻Eject++入去,百變怪有機會變做烈空座or Eject++
所以淨係帶烈空座入去,等百變怪100%變烈空座

Transform: 3個<自己>會變成其他一種支援精靈
如果帶多隻Eject++入去,百變怪有機會變做烈空座or Eject++
所以淨係帶烈空座入去,等百變怪100%變烈空座

Ic
只會變自己隊友
今個禮拜試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞