[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
你地係點樣vip trade?符合條件之後就鳩擺?大概幾錢總值好

鳩擺啦 唔好晒錢係啲料到 通常+10M內
WC咭就skip得
岩岩新玩一排 買左個vip 想問下各位ching升卡技巧同埋vip trade點樣玩先至賺 求各位教教小弟我

vip點trade都賺架啦
升卡不嬲講運 墊卡只係迷信

運氣唔好真係可以賺得個兩三億。。。

屌你4億1 trade左3億2 再trade出2億5

Exact7ly

+1 Lp yaya 定+3 ec vidal? 打cm位
+1 Lp yaya 定+3 ec vidal? 打cm位

+1 連team chem都食唔到
不了
等遲d平仲好
見人vip trade一堆WB 我就蝕足4次
用夠4億vip trade 點知trade隻3億5返黎
LP & top priced package有冇課後報告
點先知合人要用幾多point.
08e費托4+3要用幾多point

睇隻嘢合完之後幾多錢

睇合左之後幾錢
500m 50萬
1b 1m
5b 5m
10b 10m
用夠4億vip trade 點知trade隻3億5返黎

通常我用3e trade

睇合左之後幾錢
500m 50萬
1b 1m
5b 5m
10b 10m

20b 要20m?

fat fat lot
apply咗truehappyfootball
id:torchjerry

2.5 +3 合計2億幾差唔多3億

賺幾多
3億7trade左件2億1翻黎 睇黎好快破產

冇錢就淨做+3 x3仼啦

+3 x3全姐係淨係 一個金額以上同埋3隻+3個啲?
成日都係8隻指定仲要4隻+2

搵2隻垃圾洗左佢

搵2隻垃圾洗左佢

謝ching

除左3隻+3個入任係會穩定賺之外
其他任好刺激, 蝕到仆街

賺幾多

好似 用左2.89億,Vidal +3 佢話值5.89億再加 added fee 咁多,而2.89億入面都係之前滾雪球咁滾返黎,你當3億幾,但用左成日先trade到,雪球要慢慢滾

除左3隻+3個入任係會穩定賺之外
其他任好刺激, 蝕到仆街

係,over 2.5m 同+3 × 3係賺之外(除左蟹貨),其他啲任務係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞