[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有無巴打有興趣

咸錫+5我考慮下

有無巴打有興趣

咸錫+5我考慮下

用緊14wc+8,表示唔錯
Trade系統依家下下都蝕
屌而家vip 未開,唔通真係用黎齋收錢
算啦 之前已經賺到笑 一個月vip 40e上到100e

再比你賺隻game搵唔到錢
其實唔係比玩家係trade度賺多啲 隻game先賺到錢咩 咁先多人課vip 而家個trade變成咁 搵鬼課vip
個個vip trade到好野,邊個買gm啲貴卡
個個vip trade到好野,邊個買gm啲貴卡

逼人課金
我屌佢老母啊
開唔到驚

https://drive.google.com/file/d/0B35j6zRvwv1rbm40UVhVaEZUQjA/view?usp=drivesdk
down過個xign code copy落fo3個xign code到,將本身嗰啲嘢cover晒佢就得

利申:啱啱搞掂
想問下防中 06U De Rossi, EC Vidal同 Bodmer揀2個點揀好?
想問下防中 06U De Rossi, EC Vidal同 Bodmer揀2個點揀好?

Vidal 保馬
EC Vidal 同 Bodmer 你地會放咩位
會放CDM定CM
EC Vidal 同 Bodmer 你地會放咩位
會放CDM定CM

雙CDM
利申: 大巴撚
開唔到驚

https://drive.google.com/file/d/0B35j6zRvwv1rbm40UVhVaEZUQjA/view?usp=drivesdk
down過個xign code copy落fo3個xign code到,將本身嗰啲嘢cover晒佢就得

利申:啱啱搞掂

http://fo3.garena.com/news/xigncode-patch-18apr-0730-0800
或者聽日個更新都應該會搞到
有冇人可以教下我點同人頂高波
唔知班人發咩神經係咁頂空氣

有無巴打有興趣

咸錫+5我考慮下

依隻我都有興趣

有無巴打有興趣

咸錫+5我考慮下

依隻我都有興趣

5e有找既+8

De rossi 08+8 唔錯,留意下個market
而加大跌市
08E +1F托 3日前 320M跌到而加255M 1隻
EC Pogba +2 跌到180M
Bodmer +1 由120M跌到95M
LP +1 卡吐 70M跌到45M
而加大跌市

入點送多50%啊,乜鳩都會升價架喇
而加大跌市

周不時都跌啦 同股市一樣姐
講到大發現咁
而加大跌市

講到大發現咁

佢真係好煩
而加大跌市

講到大發現咁

佢真係好煩

Agger
而加大跌市

講到大發現咁

佢真係好煩

算啦佢應該玩得唔耐姐
而加大跌市

算咩
之前有幾次股災大時代你都未見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞