[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實而加PC仔仲有無用?

收錢

巴打 我搵到個100%整到PC仔既方法 但係會唔會有毒

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

邊位
屌, trade中貴蟹貨真係勁難受
拎住隻 +6 Ospina完全冇人接貨
明明手上拎住隻 4e既野, 但心入面好清楚佢既價值係0啊
以後trade到2-3e就好放
06U Kaka其實係咪唔好用, 我見到有34隻 +3堆左係度

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢
其實有60隻係d人未改價

+5 是神

吹奏者出現了
但kaka打cam勁唔勁?

不了,CF the best

完全冇制空力, 做反擊第一點一定頂輸
打CAM就冇氣
06U Kaka其實係咪唔好用, 我見到有34隻 +3堆左係度

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢
其實有60隻係d人未改價

+5 是神

吹奏者出現了
但kaka打cam勁唔勁?

不了,CF the best

完全冇制空力, 做反擊第一點一定頂輸
打CAM就冇氣

打反擊邊個話一定要搵個第一點黎頂?

3e係叫糊位
唔係ge話trade唔太賺到
LP: Kompany, Terry,Sergio Ramos, Baoteng,Pique
WBique, Sergio Ramos, Thiago Silva
邊3隻CB好啲
LP: Kompany, Terry,Sergio Ramos, Baoteng,Pique
WBique, Sergio Ramos, Thiago Silva
邊3隻CB好啲

Pique
邊3隻CB好啲

lp kompany subotic
wb pique
邊3隻CB好啲

lp kompany subotic
wb pique

Market有kompany +5
但暫時唔夠錢
中ribery
gdbye my fd

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

https://youtu.be/e8Q6Dqp0Ues

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

改mac adress唔會有毒
中ribery
gdbye my fd

中左史耐達

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

改mac address唔會有毒
Sneijder+4 準備strong hold一世
有無人用過wb拉膠
1on1/mg mode會唔會衝到好上
有無人用過wb拉膠

用緊+2
11佢會間唔中衝上去囉唔會次次都上
但係就超撚好用
Mg冇打過唔知
有無人用過wb拉膠

用緊+2
11佢會間唔中衝上去囉唔會次次都上
但係就超撚好用
Mg冇打過唔知

+2
中ribery
gdbye my fd

中左史耐達

我隻sneijder +4 蟹咗超過兩個月都仲未放到

收錢

會 俾我睇下有冇毒先

改mac address唔會有毒

仲用到咩 當年用咗幾日條key收咗皮
中ribery
gdbye my fd

中左史耐達

上+5自用啦
上唔到爆左又可以再trade
中ribery
gdbye my fd

中左史耐達

上+5自用啦

爆左變+0點trade
中ribery
gdbye my fd

中左史耐達

上+5自用啦

爆左變+0點trade

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞