[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

錢味

vip 30日夠升20B team value

點解我trade到破產架 係咪我用錯方法 我搵啲+1幾百萬 合上+3(大概係隻+1嘅10倍)再去trade 次次都無賺/蝕 有兩次中左隻6億幾同5億幾 但係最低價都無人要 蟹到識跳起身

廢囉on9

咁撚寸做乜春

呢句咁出名都唔識

放/換阿記+8人

ggc id: 71847037

巴打 diego, turan, lavezzi 可否先留一留?有興趣

巴打 kroos 同比比放左未?

未呀 add我傾啦

右上同左下係咪你地講嘅green box?

係 通常一買就買百幾條key

返來了

返來了

佢咩原因咁值得買
有冇攻略

返來了

佢咩原因咁值得買
有冇攻略

追po啦
match boost -> 13 lv Capsule -> 18 lv Capsule
League Sim就去打League升個人Lv
其他就兌現/做肥料

返來了

佢咩原因咁值得買
有冇攻略

追po啦
match boost -> 13 lv Capsule -> 18 lv Capsule
其他就兌現/做肥料

下次加落第一版算啦

返來了

佢咩原因咁值得買
有冇攻略

追po啦
其他就兌現/做肥料

得18lv有用
買夠唔洗買
冇錢賺

返來了

佢咩原因咁值得買
有冇攻略

追po啦
其他就兌現/做肥料

得18lv有用
買夠唔洗買
冇錢賺

唔該哂巴打們
pccw 苦主表示 成個月都係咁 好撚燥 100蚊放左個100億squad佢 有無人要

我要 +ggc 74906273
06U Kaka其實係咪唔好用, 我見到有34隻 +3堆左係度
06U Kaka其實係咪唔好用, 我見到有34隻 +3堆左係度

加價太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢
其實有60隻係d人未改價

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢

+5 是神

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢

+5 是神

吹奏者出現了
但kaka打cam勁唔勁?

加值太少d人唔鐘意姐
有好多巴打有吹奏佢

+5 是神

吹奏者出現了
但kaka打cam勁唔勁?

不了,CF the best
有無人有用LP c朗?
好唔好用

依家用緊EC c朗
想轉LP

諗住棄game先合到野
[ uote]
諗住棄game先合到野[/quote]

[ uote]
諗住棄game先合到野

上[/quote]

諗住棄game先合到野

[/quote]
依家冇錢買人,幫我買咗隻lampard+3

諗住棄game先合到野

依家冇錢買人,幫我買咗隻lampard+3 [/quote]
我都有5隻蟹貨
其實而加PC仔仲有無用?
其實而加PC仔仲有無用?

收錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞