[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打想同佢切磋下

但係條友仔都幾撚串下

咪又係垃圾大巴

大巴撚都好自豪

之前同佢打,我勝率唔過3成,依家佢200ping,上禮拜打9場贏8場
同埋佢依家冇玩大巴

不如大家搞翻個連登比賽
之後錄低佢放岀嚟俾大家睇

諗得過喎

三眼佬唔好正係emoji
呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡
不如大家搞翻個連登比賽

諗得過喎

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

比賽有得諗嘅,前題係搞翻好個ping先

同埋諗住要整翻個Google sheet,連翻大家個game名,到時大家私鬥隻抽起底交易買賣都方便好多
不如大家搞翻個連登比賽

諗得過喎

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

同埋諗住要整翻個Google sheet,連翻大家個game名,到時大家私鬥隻抽起底交易買賣都方便好多

開個新ac屈handicap先

放防中加高pressure

我放1防中 2個中場中
Pressure 85

我同你用嘅人唔同 對手又場場唔同
你要睇返人地鋒線人腳,位置同strategies speed執
要臨場改

mg mode就唔洗咁認真啦 刷場次啫都係

打個機都咁認真,上金星咩

駁唔到

以前就金星

巴打你個名

buddy無處不在

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟
淨係同fd打22先會開驚
不如大家搞翻個連登比賽

諗得過喎

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我個副AC玩李城, 仲要死lur係semi-pro度屈人
打promotion 即quit game輸2場
打主AC rank 太大壓力, 撚下班串咀馬拉佬仲過癮

呢個重任交俾你

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我個副AC玩李城, 仲要死lur係semi-pro度屈人
打promotion 即quit game輸2場
打主AC rank 太大壓力, 撚下班串咀馬拉佬仲過癮

正呀喂

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟

唔喺香港常爆ping打唔到rank

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟

整左個表, 睇下仲可以加d乜入去

入id
https://goo.gl/OAnuxz

member list
https://goo.gl/bJpf9Q

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟

入id

member list

表已填

輸左要表演合卡

合蟹貨

合卡

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟

入id

member list

表已填

勁喎軒叔

我等俾人炒 志在參與

志在參與
依家唔打11咁濟

入id

member list

表已填

勁喎軒叔

表已填
比賽揾人錄 放上嚟俾大家睇
填左表
太耐無玩, 更新左Garena 之後搵唔返fifa, 點搞好
太耐無玩, 更新左Garena 之後搵唔返fifa, 點搞好

轉新加坡地區

轉新加坡地區

唔該哂巴打
填ed
好熱閙
本身仲以為得馬拉仔好串, 剛才見到有條香港人輸唔起就話人noob同on99
本身仲以為得馬拉仔好串, 剛才見到有條香港人輸唔起就話人noob同on99

之前打22都見過
入一球鳩猜係度串柒柒係咁串noob on9咁
屌你老母點知下場都係佢地
同個fd即刻認真爆seed炒鳩佢地3 4粒
然後仲要講u want win? Give you win咁
真係低質到完全係小學雞
贏就串柒柒輸就懶係野話比你贏
唔撚明呢啲人點生存

之前打22都見過
然後仲要講u want win? Give you win咁
真係低質到完全係小學雞
唔撚明呢啲人點生存

其實好少香港人串
可能你同我遇到係同一個
佢係on9到暫停打字黎串
而且係唔撚識打中文淨係用港式英文
低質到一個點

FUCK MY LIFE

之前打22都見過
真係低質到完全係小學雞
唔撚明呢啲人點生存

其實好少香港人串
可能你同我遇到係同一個
佢係on9到暫停打字黎串
而且係唔撚識打中文淨係用港式英文
低質到一個點

我關咗chatroom好耐
真係會激死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞