[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇人放
14 hazard +5/+6 用緊+3覺得頭槌好好頂173cm
14 costa +5
Between costa+5係咪唔抵 唔好用?
有咩好介紹 咩位置都ok
攻中邊隻好d
06U Kaka +2
WB Lampard +1
WB Kroos +1
WB Di Maria +1
WB Sneijder +1
LP T Muller +2
EC Pogba
LP Totti +1
好難諗
要好好氣又向上又落去

sneijder+4

認真就pogba啦

EC Pogba定 +2 14T好d?

ec +4 la
又唔係差得多

想賣蟹?

垃圾任
由3 億一路trade 到去5 千萬
由3 億一路trade 到去5 千萬

ho ball
有冇人放
14 hazard +5/+6 用緊+3覺得頭槌好好頂173cm
14 costa +5

+6user hazard好好扭射術一流
LP chiellini好唔好用 想入隻
有冇人放
14 costa +5

08e 普度斯基
好撚勁 用緊+6
組轟林伯用06w定06u
有冇人放
14 costa +5

08e 普度斯基
好撚勁 用緊+6

same正選rw

組緊轟
我用緊06u+5 未出06u之前用06w +3
其實感覺上差唔多
數字上06w靈活啲 06u射波勁啲
實際上06w係靈活小小 但真係小小
想問咁多位巴打 用master gift card課金得唔得
想淨係買VIP 張gift card最小可以入200蚊 咁係咪可以買4個月會員 50蚊1次
因為我見佢可以Master gard課金 但係唔肯定gift card得唔得
麻煩各位
我做5M trade, 試下做足10隻, 有賺
我下個trade試下落10隻垃圾睇下都有冇賺

2nd AC剛才試左一樣係用足10隻
63M材料 (2.5M + 3 x 3 quest) trade左 70M
睇下有冇巴打試下

63M材料 (2.5M + 3 x 3 quest) trade左 70M
睇下有冇巴打試下

暫時觀察
我主AC 做5M trade, 材料大約100M (1隻大 + 9隻垃圾), trade左175M
2nd AC 63M材料 (大野 + 3 x 3 quest + 6隻垃圾) trade左 70M
想問咁多位巴打 用master gift card課金得唔得
想淨係買VIP 張gift card最小可以入200蚊 咁係咪可以買4個月會員 50蚊1次
因為我見佢可以Master gard課金 但係唔肯定gift card得唔得
麻煩各位

應該得呀, 當credit card咁姐嘛
其實可以買tap n go, 都係master debit card, 又唔洗入咁多

btw, USD20 = 1000 shell =15000 cash = 3個月VIP
所以200買唔到4個月
麻煩各位

而家課vip真係要諗諗先

睇下有冇巴打試下

暫時觀察
我主AC 做5M trade, 材料大約100M (1隻大 + 9隻垃圾), trade左175M
2nd AC 63M材料 (大野 + 3 x 3 quest + 6隻垃圾) trade左 70M

唔撚係掛
我蝕到仆街

組緊轟
我用緊06u+5 未出06u之前用06w +3
其實感覺上差唔多
數字上06w靈活啲 06u射波勁啲
實際上06w係靈活小小 但真係小小

巴打可唔可以分享下個陣/有無人好用

睇下有冇巴打試下

暫時觀察

唔撚係掛
我蝕到仆街

5M 個蝕比較多
2.5M+3X3 還可小賺
改左之後覺唔覺trade人出錢多左?
5m trade蝕到仆街喎
3.2e夠膽死返隻2e既野我
5m trade蝕到仆街喎
3.2e夠膽死返隻2e既野我

只信2.5M+3X+3
可惜出現機會小左
其實依家trade人整體都蝕架啦
同一個任唔同人做都唔同結果
PCCW既巴打幫手投訴下
IP地址:203.116.219.240
https://cs.netvigator.com/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞