[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
啱啱做trade中左隻 +7 16 Stones
我應該賣左佢定繼續拎佢去trade?

Trade
10WC RAMOS +4 終於低過4億2 可以拎去TRADE
10WC RAMOS +4 終於低過4億2 可以拎去TRADE

係呀 我見到喊左即trade走換左auba 16 +6😍😍

即刻 TRADE左 5億 $$番黎
巴士狗可恥
想問下大家對於一啲模型細身高矮體重輕嘅球員,如果想令佢地同佢對面硬碰硬個陣無咁輸蝕,應該growth果度加strength定balance重要啲?
想問下大家對於一啲模型細身高矮體重輕嘅球員,如果想令佢地同佢對面硬碰硬個陣無咁輸蝕,應該growth果度加strength定balance重要啲?

個人認為Strength balance aggression 都要平衡

個人認為Strength balance aggression 都要平衡

因為我哋細粒球員都係攻擊球員,aggression高啲會唔會有幫助?因為我一直覺得aggression係比防守球員搶波同頂波個陣先有用

因為我啲細粒球員都係攻擊球員,aggression高啲會唔會有幫助?因為我一直覺得aggression係比防守球員搶波同頂波個陣先有用

不如你講下係咩人
有人天生就係會比人強姦
加strength同balance都無撚用
不如發展其他長處

不如你講下係咩人
有人天生就係會比人強姦
不如發展其他長處

我整緊車仔teamchem,前場hazard 都還好,但joe cole pedro 呢啲細細粒真係俾人一泵就跌,睇番pedro得6x strength ,所以諗緊點搞

不如你講下係咩人
有人天生就係會比人強姦
不如發展其他長處

我整緊車仔teamchem,前場hazard 都還好,但joe cole pedro 呢啲細細粒真係俾人一泵就跌,睇番pedro得6x strength ,所以諗緊點搞

細粒加下速度好過啦

不如你講下係咩人
有人天生就係會比人強姦
不如發展其他長處

all in Sprint 做跑狗

不如你講下係咩人
有人天生就係會比人強姦
不如發展其他長處

加balance同Agility 比人撞都有機會唔跌
Pedro本身strength唔高 加黎都哂9氣
感謝上面巴打,開始有啲頭緒 睇嚟細粒就係原罪
賣10WC Gomez +8, GGC 74906273
想賣左隻矮仔Lahm佢
有冇咩LWB推介?
想賣左隻矮仔Lahm佢
有冇咩LWB推介?

Alaba
想賣左隻矮仔Lahm佢
有冇咩LWB推介?

Alaba

同埋azp

我都係

我都係

我想問下trade到邊個點就賣個人?
定係買1億料 -> trade -> 賣 -> 再買1億料?
同埋係咪淨做2.5M + 3隻 +3個quest?

我都係

我想問下trade到邊個點就賣個人?
定係買1億料 -> trade -> 賣 -> 再買1億料?
同埋係咪淨做2.5M + 3隻 +3個quest?

通常trade到爆value(420M) 蟹貨冇得講啦
有錢做咩quest都得
冇錢淨做 +3x3 都得

我都係

錢>人
有冇巴打有破sw陣型/戰術板/打法推介
次次見到都打得好辛苦
用緊433
前場
LW ST RW
AM
CM DM
而家見到SW都打唔入 通常鳩斬/遠射/鳩猜
有冇巴打有破sw陣型/戰術板/打法推介
次次見到都打得好辛苦
用緊433
前場
LW ST RW
AM
CM DM
而家見到SW都打唔入 通常鳩斬/遠射/鳩猜

Sw目的係防人地lob through
猜多d 屈下傳中
再唔係送corner比人再counter attack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞