[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有冇巴打有破sw陣型/戰術板/打法推介
次次見到都打得好辛苦
用緊433
前場
LW ST RW
AM
CM DM
而家見到SW都打唔入 通常鳩斬/遠射/鳩猜

Sw目的係防人地lob through
猜多d 屈下傳中
再唔係送corner比人再counter attack

以退為進
用呢招果陣記住出埋龍
一拎到個波即刻可以掟出去
次次見到都打得好辛苦
用緊433
前場
LW ST RW
AM
CM DM

SW可以做斜角qw
次次見到都打得好辛苦
用緊433
前場
LW ST RW
AM
CM DM

Sw目的係防人地lob through
猜多d 屈下傳中
再唔係送corner比人再counter attack

以退為進
用呢招果陣記住出埋龍
一拎到個波即刻可以掟出去

公子獻頭
10WC RAMOS +4 終於低過4億2 可以拎去TRADE

係呀 我見到喊左即trade走換左auba 16 +6😍😍

即刻 TRADE左 5億 $$番黎

我都係

我想問下trade到邊個點就賣個人?
定係買1億料 -> trade -> 賣 -> 再買1億料?
同埋係咪淨做2.5M + 3隻 +3個quest?

通常trade到爆value(420M) 蟹貨冇得講啦
有錢做咩quest都得
冇錢淨做 +3x3 都得

點知我手頭上果件係咪蟹貨? 而加2個AC搾住
14WC +5 Varane
10WC +6 Cavani
16 +4 Bale
依3件我點知係咪蟹?
同埋如果係蟹應該點做?
話說我組車CHEM
有隻陳年合出黎既07 Mikel +5
呢排無啦啦留意到有日佢個價由10M升到2億1隻
但其他Mikel又冇咁既情況
究竟點解會咁
10WC RAMOS +4 終於低過4億2 可以拎去TRADE

我都係

定係買1億料 -> trade -> 賣 -> 再買1億料?

有錢做咩quest都得

16 +4 Bale
依3件我點知係咪蟹?
同埋如果係蟹應該點做?

賣唔出咪蟹囉ching

我都係

有錢做咩quest都得

16 +4 Bale
依3件我點知係咪蟹?
同埋如果係蟹應該點做?

平均價超過4億2, 市場陷家放緊LL咪蟹

解決方法
1. 合上去再賣
2. 等佢奇跡平均價跌低過4億2
3. +少少錢搵人幫你啃左佢
4. 自己用
想問下點先會出現handicap 全隊加5打加1 差20lv左右 我啲人好似智障仔 佢啲人下下偷波又痴腳 點玩

我都係

有錢做咩quest都得

16 +4 Bale
依3件我點知係咪蟹?
同埋如果係蟹應該點做?

平均價超過4億2, 市場陷家放緊LL咪蟹

解決方法
1. 合上去再賣
2. 等佢奇跡平均價跌低過4億2
3. +少少錢搵人幫你啃左佢
4. 自己用

仲有轉市價排到第一個
07 best 200
07 best 200

xi+1係玩具
07 best 200

xi+1係玩具

trade走佢理得佢係咪玩具

我都係

個人trade到去可以4億或以上放得出就放
淨做2.5m+3隻+3因為一來成本低而且少倒蝕,多數賺
其他quest成本高加容易倒蝕
如果買完貴材料再倒蝕會仆街
岩岩新玩一排 買左個vip 想問下各位ching升卡技巧同埋vip trade點樣玩先至賺 求各位教教小弟我
入左lp carrick +5
岩岩新玩一排 買左個vip 想問下各位ching升卡技巧同埋vip trade點樣玩先至賺 求各位教教小弟我

vip點trade都賺架啦
升卡不嬲講運 墊卡只係迷信

我試左兩次都賺唔到 我符合到佢條件 一次1.5億 一次1億 兩次都蝕左3000萬 其實大概總價值咩金額到最好

我試左兩次都賺唔到 我符合到佢條件 一次1.5億 一次1億 兩次都蝕左3000萬 其實大概總價值咩金額到最好

呢一個禮拜淨係蝕過一次5千萬

運氣唔好真係可以賺得個兩三億。。。

share咗嘅話條key唔洗要

屌你4億1 trade左3億2 再trade出2億5

屌你4億1 trade左3億2 再trade出2億5

Exact7ly
你地係點樣vip trade?符合條件之後就鳩擺?大概幾錢總值好
07 best 200

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞