[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

想問下green lucky key去咗邊,平時靠呢個來換經驗

終於放到

仲未放到既巴打請繼續努力

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?
Btw想問下green lucky key去咗邊,平時靠呢個來換經驗

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?
Btw想問下green lucky key去咗邊,平時靠呢個來換經驗

因為要trade人搵$$所以要放
同埋唔係特別好用

green lucky key早幾日冇左
唔知點解

渣GA

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?

同埋唔係特別好用

唔知點解

xi人已經係公廁

On99

On99

痴撚線

On99

痴撚線

其實合人有冇咩旁門左道㗎

On99

痴撚線

有, 只要淨係貼合到個d出黎, 就會有人覺得你好勁
收06u kallstrom +8, 08e Aquilani +7/+8

On99

痴撚線

有, 只要淨係貼合到個d出黎, 就會有人覺得你好勁

長知識了

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?

同埋唔係特別好用

唔知點解

xi人已經係公廁

Green lucky 好有用
可以無限換18lv 經驗卷
其實用點數買lv卷 好搵笨
我早排就發現左green lucky可以無限換經卷
全隊20lv 無難度

話說噚日搵fd幫手合咗隻+8mk恩,結果佢控球有127,粒波上腳嗰陣係黐住隻腳,好撚屌

話說噚日搵fd幫手合咗隻+8mk恩,結果佢控球有127,粒波上腳嗰陣係黐住隻腳,好撚屌

其實上腳控波係ball control定dribble影響多d

其實上腳控波係ball control定dribble影響多d

普通上腳同first touch應該係ball control,過人係dribble

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?

同埋唔係特別好用

唔知點解

xi人已經係公廁

全隊20lv 無難度

係呀屌

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?

同埋唔係特別好用

唔知點解

xi人已經係公廁

全隊20lv 無難度

係呀屌

green box攞嚟刷模擬卷再做手機嘅trainning,升lv一流

終於放到

做咩要放咗佢?唔好用?

同埋唔係特別好用

唔知點解

xi人已經係公廁

全隊20lv 無難度

係呀屌

green box攞嚟刷模擬卷再做手機嘅trainning,升lv一流

有得用match boost直接換13 lv卷
屌你老母
合2次辣椒仔4+2用埋點都爆,之後莊士東2+1知道會出事就用點,又爆
仲要唔撚小心撳到手機個 claim all item,收咗個vip,諗住trade返嘢,同我出隻洛賓+4,係咪玩鳩我啊屌你老味
屌你老母
合2次辣椒仔4+2用埋點都爆,之後莊士東2+1知道會出事就用點,又爆
仲要唔撚小心撳到手機個 claim all item,收咗個vip,諗住trade返嘢,同我出隻洛賓+4,係咪玩鳩我啊屌你老味

屌你老母

啱啱做+3仼都蝕埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞