[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

放呢幾張金卡, 最好換阿記+8
ggc id:71847037
有冇巴打用Dybala?

+7 here

EC定16

有冇用後感

我少用後備黎
屈速射術好

打緊正選
超快超好扭
不過我係+8
蟹貨sneijder +4 跌穿410m ,就黎可以trade 走
蟹貨sneijder +4 跌穿410m ,就黎可以trade 走

巴打 我想問點解要等到四億先trad?
同埋trad野有咩技巧?
利申:唔識想學

巴打 我想問點解要等到四億先trad?
同埋trad野有咩技巧?
利申:唔識想學

佢個trade value最多係4e2
本身trade唔走
同埋之前ge trade方法應該可以全部作廢
LP Kompany打CDM唔差
咁多位巴打 可唔可以教我trad人賺錢
利申:玩左三年都唔識 同埋課左好多錢

e家改完之後冇得賺

搵DSOTM巴

我最後發現我得一日咁好彩
對唔住咁多位大佬

e家改完之後冇得賺

搵DSOTM巴

對唔住咁多位大佬

道歉自貼啦

e家改完之後冇得賺

搵DSOTM巴

對唔住咁多位大佬

派ep 啦

e家改完之後冇得賺

搵DSOTM巴

對唔住咁多位大佬

派ep 啦

放呢幾張金卡, 最好換阿記+8
ggc id:71847037

marquez點放
大家合+2會唔會用pt
準備合紐亞但係唔夠pt
諗緊照去馬定等到夠pt
大家合+2會唔會用pt
準備合紐亞但係唔夠pt
諗緊照去馬定等到夠pt

+2用左pt多數爆
大家合+2會唔會用pt
準備合紐亞但係唔夠pt
諗緊照去馬定等到夠pt

+2用左pt多數爆

Agree

有無巴打有興趣

Trade収皮之後而家只靠賣Top 30 pack d人賺EP
Trade収皮之後而家只靠賣Top 30 pack d人賺EP

你邊會收皮

你邊會收皮

你邊會收皮

咪扮野啦
獨食難肥呀巴打

你邊會收皮

咪扮野啦
獨食難肥呀巴打

轉行合卡啦,好撚好賺
無知問,interception係有咩用途,我用緊lahm,佢interception好高
無知問,interception係有咩用途,我用緊lahm,佢interception好高

推截

推截

搶截

你邊會收皮

爆到七彩,我又唔信邪合多4轉
仲慘過金融風暴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞