[PC] [Fifa Online 3] [7] Delay No more

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
LP TOURE值唔值得入
睇數值好痴線

用緊+2 覺得數值係勁但係attack rate 同defence rate都太低成日唔跑

割愛放255億帳號可改密碼,100LV,有多張經驗卷,轉名,轉隊卷。
希望有技術既有心人接手。
有意加GGC:105039023

另外HKGOLDEN1 收人,如果全會滿左可以入呢個會。

有xi 丙朗
14wc丙朗/14t ibra ?

唔同位

計st呢

兩隻都唔係st首選
ibra cf最勁
丙朗就lw

丙朗lw 逆足出波

唔同位

計st呢

兩隻都唔係st首選
ibra cf最勁
丙朗就lw

st用ec/lp c7 11/ec ibra

ST全能咪EC c7 又快又頂得 有錢LP又得
高佬頂波咪06u crouch/06w toni
冷門啲咪試下EC morata +2以上

唔同位

計st呢

兩隻都唔係st首選
ibra cf最勁
丙朗就lw

丙朗lw 逆足出波

丙朗出波真西到一個點

唔同位

計st呢

兩隻都唔係st首選
ibra cf最勁
丙朗就lw

丙朗lw 逆足出波

丙朗出波真西到一個點

我用11+6 傳中都仲接受到
打rank gk stamina 唔夠會唔會有問題?

除非你想好似班串嘴馬拉仔咁想用龍去1扭10, 否則唔會
以龍黎剛Casillas真係好唔受歡迎, 個個version都蟹到hihi
以龍黎剛Casillas真係好唔受歡迎, 個個version都蟹到hihi

矮仔

用龍一扭十都唔會啦

用龍一扭十都唔會啦

有冇人知點樣會發生handicap?
剛才打rank 1 v 1我54lv, 打個3x lv, 全隊平均9x
打落我隊波連傳波都做唔到, d企位on99咁, 想知道係隻game定係我handicap?
剛才打rank 1 v 1我54lv, 打個3x lv, 全隊平均9x
打落我隊波連傳波都做唔到, d企位on99咁, 想知道係隻game定係我handicap?

Handicap死全家
我岩岩打個lv50全90頭屌佢老母

有冇師兄岩洗

有冇師兄岩洗

manolas好撚勁
隻game 7成幾傻西揀皇馬

今次係我第一次中
燈咗四個月
個皇fd叫我買疤燈死疤
點知中咗

今次係我第一次中
燈咗四個月
個皇fd叫我買疤燈死疤
點知中咗

btw,場波真係好鬼正

manager lv, 球員能力, promotion/demotion match, 連勝連敗
自己揀一個啦

manager lv, 球員能力, promotion/demotion match, 連勝連敗
自己揀一個啦

4樣中曬

放980億帳號可改密碼,99LV,有多張經驗,轉經卷,轉名,轉隊卷。 仲有80幾億ep可以用

有意加Telegram ID: ZXJYK

放980億帳號可改密碼,99LV,有多張經驗,轉經卷,轉名,轉隊卷。 仲有80幾億ep可以用

屌你咁似另一個巴打又係成隊wb+5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞