有無人都等緊《機智醫生生活》?

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
In front of city hall at the subway station
首歌好聽 歌詞都好正
今年女新人有金多美同韓素希 有提名已經好好
仲有第二、三季 慢慢黎
編劇自88好多觀眾估錯老公俾人瘋狂負皮就放棄請回答系列
冇睇其他唔評論,但據大陸d消息,onni同金多美前2 round評選各贏一次,係第3 round輸一票 (3:4)。
我已經狂loop所有OST + band + 佢地既原唱
之前最最最中意Joy果首,最近特別迷上左Beautiful My Love (part 5) -> 因為大小熊既演員都有提依首歌(大明終演手寫感謝信quote左chorus果2句,而恩珍interview話ost最中意依首 - 仲唱左一小段chorus)。

依對戲外仲多互動過戲入面 lol
老實講

金多美係電影魔女已經好比人睇好 仲拎埋奬

今次梨泰院都幾多人覺得佢做得好 利申:覺得一般

獎項始終係計分 只可以話雖敗猶榮

加上美都第一次提名已經唔錯

仲以為韓素希會大熱勝出
梨class 得會長做得好ja
其他好一般
韓素希做二奶呢個角色 真係做得幾好

基本上提得名既人 個個都好有資格攞獎 只不過獎就得一個 睇評審喜邊個就比邊個
依句真
私心覺得權娜拉 演得好揪心 不過仲有待磨練

金多美比劇組害 影到佢雙下巴個髮型又老套
美都呢類演得比較內斂嘅
係難啲爭贏獎
翻煲發現翊峻望羽朱食野同望頌和食野個神情一樣 係頌和口中「見到人食野幸福而感到幸福」嗰隻
生唔生仔都可以係虐點
政源好明顯好中意小朋友,但係冬天作為外科專攻應該唔想咁快生,始終一生仔佢難d繼續事業同埋冇得繼續做手術,始終GS真係好辛苦,13個老豆得一個獨生女
睇灑12集哭𠹌死
好鐘意佢哋食嘅scene
今年最愛嘅劇
最鍾意就係呢樣嘢
個病患點感人點深入都好
現實係一個醫生每日都做到爆廠
一個 case 唔會佔咗佢成日

成套劇令我覺得班醫生好真實
明副其實 on call 36小時
Channel 15 重播返上星期live

有韓FANS已經收到實體OST LA~羨慕~~~唔知香港舖幾時有
Ost 訂左sky music 有得拎啦
唔知minishop幾時有呢
打去問下,可能都有
Skymusic拎左,無現貨,要預訂
一次過煲哂12集,又聽哂OST
真係好正 每集都有感動位
好鍾意蔡頌和同尹福
攞咗啦!我見有成箱係到 睇嚟都幾多人訂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞