有無人都等緊《機智醫生生活》?

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
睇緊花樣青春,四個傻瓜
希望多啲人揾美都拍劇啊,又有氣質,又有演技
佢地真係四傻先可以好合拍咁一齊去旅行 隨遇而安乜都無所謂
佢唔戴眼鏡隻眼好殘
咁佢地都唔係賣樣既
想問有無人揾到星期四果集?
B站有
雖然大家想睇演唱會
但敬淏應該會壓力大到癲
佢好搞笑

一齊左就放閃放得咁過分!
希望Season 2可以一直放閃落去
S2一齊去婦產科!
WG一定要去婦產科報道,好想睇冬天湊仔會係點!!!
但去婦產科報道之前,我更加期待佢地結婚!!!雖然有頌華開光既嘴但我相信(一度) 以神父為目標既政源唔會玩先上車後補票

P.S. 比起WG, 其實我仲期待+好奇如果敏荷懷孕,碩亨依個婦產科醫生會點處理唔知點解我有種感覺一旦碩亨放低過去唔再綁手綁腳、認真對待自己既感情 - 佢會好快再婚!
但應該唔會搵亨碩做主診醫生
熟人好尷尬

感覺醫生自己有事都唔會喺自己做野間醫院睇
其實正常人都係 買衫食野唔會去返自己鋪頭
wg呢段感情無意外應該就一帆風順連佢啊媽都咁鐘意冬天 希望之後唔好虐
大小熊cp就要等下啦 有排講啦
利申前排見到以前金大明勁靚仔omg
安排WG第二季就結婚吧
咁第三季可以多d時間俾其他人
想問下點解佢呢套劇會分左第二季同第三季咁播既?
而唔係好似請回答系列咁20集講哂成個故事?
其他人唔知但我覺得政源會... 有集頌華話俾大家聽佢去做活體檢視,政源立即話做乜唔搵我/翊俊

政源其實同其他唔熟既人距離感好重,只有俾佢認證過既人先睇到另一面,反向睇即係佢要好信任果個人+知道對方會做好先會交俾對方(就好似長腿"爺爺"單野) 。所以如果冬天有左,我覺得佢會搵碩亨。而冬天本人岩岩相反,雖然佢好似不近人情但其他佢冇乜距離感/搵身邊人求助會有咩尷尬(如果唔係一開始佢都唔會搵翊俊), 所以碩亨+敏荷睇住佢應該ok。
我覺得一嚟想quality好啲豐富啲 二嚟成件事比佢哋想像中嘅迴響更大 三嚟有netflix加持更有budget去做
而且好似係申導佢地想試新風格,行美劇季播路線 + 想改業界風氣(每週限工時等大家有足夠休息 ->所以慢工出細貨,拍7個月播12集)

而且季播依個idea係老羅佢地幾個仲係兩天一夜果陣已經想試季播
琴日終於睇曬成季。差唔多集集都有淚點
佢地5個都好正啊好羨慕有啲咁嘅朋友
政源同冬天呢對CP都好正,最後終於知道大家都互相鍾意大家個種感覺真係好感人好warm,冬天嘅努力冇白費到佢真係好勇敢!
希望第二季可以保持水準同埋好想知道大小熊同男女主兩條感情線嘅發展
仲有就係大部分OST都好啱我心水,已經開始loop緊,唔知有冇人特別鍾意OST Part6聽落真係好舒服。
依家追完真係有少少失落感,真係好鍾意呢種連續劇。
請回答玩估老公
醫生生活只係有想當年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞