有無人都等緊《機智醫生生活》?

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
https://youtu.be/WggIlSuYMdc

好痴線!!!detail到咁!!!!!
除左冬天其他都係
我每集都等緊點解釋
[新聞] 曹政奭自願削減《機智醫生生活》片酬

【TVdaily】[曹政奭自願削減《機智醫生生活》片酬,溫暖的義氣]5日,據TVdaily
獨家報道,曹政奭《機智醫生生活》每集的片酬為7千萬韓元。他為了節約電視劇製作費,主動削減了片酬。

多位相關人士表示:”曹政奭是電視劇選角首選演員之一,因此身價很高。是每集收取9千萬~1億韓元之間的演員,因為信任申元浩PD和李祐汀作家,所以他主動削減了片酬。這樣的演員真是少之又少。他在拍攝現場也是很好的榜樣。"

成功推出《請回答》和《機智》系列的申元浩PD和李祐汀作家有鐵律。不選身價較高的熟悉面孔的明星,會發掘新面孔。

相關人士表示:”非常瞭解這一背景的曹政奭同意了片酬低於自己的身價。事實上這是自發性的削減,在像他一樣擁有品牌的演員中,幾乎沒有人主動降低片酬。他真的是很有義氣的帥氣演員。”
韓國呢套戲應該幾紅 我睇youtube片好多人分析 唔識聽韓文 真係得個睇字 好少繁體片分析或者分享 呢套戲好似係香港無咁紅
化妝依個位真係寫得好細膩

前幾集講佢化妝以為係笑點, 點知係鋪緊劇情, cls
我好似見過分析, 痴線到連BACKDROP D公仔着咩色衫有咩隱喻都講埋
但條片好似係支那短片
因為個導演係回答吧太多隱喻
對我黎講睇劇就真係睇劇 我無留意咁多
但我見有人話政源媽同理事長係停車場果集着既衫隻色係同翊俊頌和係同一集着既衫呼應番
話佢地將來會行友達以上戀人未滿既路線
我都有睇呢條片,車牌號碼入面隱喻真係要韓國人先知
劉少女都好正
Yeah 又到週四
新個集
翊俊扮寄生上流個度笑死我
仲有碩亨去佢老母病房入門口個下
今集喊點: 有脂肪肝嗰個老豆走去減肥減咗7kg想救個囡
今集無乜冬天
個老豆為左個女減肥個度
Get唔到,可否解釋下
我都見過
但我再重睇發現 第一集政源媽講過 佢既婚姻係無愛既婚姻
所以可能政源媽不嬲都鐘意理事長
對應返翊晙頌和 希望未來佢地條路會唔同 好鐘意佢地一齊
今集喊點仲有翊晙探翊純
翊晙對個個都咁親切,記性又好,點解對個妹反而好似咩都唔知
我諗有時人就係咁 自己都係 可能了解朋友既性格仲多過了解屋企人 唔係話同屋企人好冷漠嗰種 但可能就係因為咁近 反而睇唔清 或者唔了解
笑死 有睇電影 完全get到個笑點
到底安大尉同邊個食飯
睇左幾次頌和入去度門同安大尉等人個間餐廳應該係同一間 偏偏係呢個位停又要等一個禮拜
剃頭個到
好難得個病人唔追究
又再一次俾預告Fake到....預告頌和咁凝重,點知係因為剃錯頭

今日冬天同政源個出鏡率,只係比預告多少少

最後翊晙去探翊純果Part, 除咗感動仲好驚雋婠有冇冇揸車出現

下集預告好似好多政源同冬天,但唔敢期望,實又被Fake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞