有無人都等緊《機智醫生生活》?

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
個個係咪都係醫生 然後有第三者個位咩??? 我有冇get錯
軍醫轉去頌和間醫院,第三集出場,轉去佢哋間醫院都可能係搭路
可能由雋婠搭路
第一次睇劇寧願睇少啲劇情 多啲loveline
啲loveline開始出現
幾鍾意四眼GS女醫生,木獨得嚟又好cute 想睇多d佢兩個互動
冬天醫生?本身唔知佢對政源有興趣

開頭以為同翊晙有loveline,成日選佢一齊做手術,點知係為咗攞料
我睇頭兩集都係咁諗
一睇到佢係為咗攞料就笑咗
但我唔明點解政源無啦啦對佢好俾零食佢
唔係話冇興趣拍拖架咩 之前同long winter都冇咩互動
我覺得因為政源係兒科醫生 比較細心會觀察人
見到winter醫生狂食零食 所以開完會嗰陣就俾零食佢
而唔係對佢有野
agger
佢個心應該喺哂轉職同長腿叔叔(幫人)度,不過唔排除之後會回帶講番之前一直都有留意冬天(私心)
碩亨好似都結左婚
話說我想問下頌和係真音痴定扮出嚟
見到奉醫生講八卦grp 好似話佢係扮
定我get錯咗
今集一開頭叫冬天等下一架仲畫埋個心笑死
但離左
李翊晙兩兄妹無啦啦rap
係真音痴
因爲係回憶入面係用左頌和角度
而人係會係回憶入面美化左自己 所以佢把聲會好聽
因爲佢自信到不得了
你冇get錯,佢想做vocal,走音就扮唔舒服
演員真人係做開音樂劇、舞台劇
編劇俾個音痴人設佢真係笑死我
不得不讚呢個PD肯用生面口"新人"做女主角

https://www.youtube.com/channel/UCpiCK8c6PBktcxq7Az_t4RQ
有兩條五人組玩game答問題嘅片,推薦
做乜個醫生扮1988個惠利㗎

乜關係?
我見你喺隔嚟po都成日話係同1988一樣
估頌和老公

只係後生時碩亨同頌和表白
頌和就一早拒絕
碩亨媽媽係鍾意頌和 想碩亨可以同頌和一齊姐
頌和同碩亨媽媽close d咪知碩亨父母未離婚

而碩亨離過婚
唔係同頌和離過喇
因為第二集起估老公環節又開始。之後就分別係講兩對Loveline嘅開始,係編劇愛用嘅戲劇元素。
之前記者會編劇有講過,5個人分別有自己既家庭線同Love Line,所以應該或者可能唔使再估老公。其實咁都幾好丫,已經識咗廿年既死黨突然改變關係應該唔係咁易。

機智的牢房生活都冇估老公呢條線,應該得"請回答"系列先要估老公既...

期待政源同冬天,雋婠同翊純 呢兩條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞