有無人都等緊《機智醫生生活》?

1001 回覆
51 Like 5 Dislike
佢做主唱好正
佢做d on9野: 寄生上流rap, 地鐵旁白 令人更加鍾意佢
金師傅
每一集都有
反而鍾意咁直白嘅劇名 好過tvb嗰種點都要玩食字嘅感覺
我都好鐘意signal 秘密森林呢類!!
仲有voice 不過係第一季最好睇
毛泰九好靚仔
雖然blur咗,但應該99 ver就係翊晙頌和卡,而doctor ver係雋婠翊純

估唔到煲個劇都可以抽小卡
個運費同個Kihno album一樣價
係咪即係翊晙頌和今季完之前有望一齊
好似都要抽喎?我訂左99s ver.
好貴lol
好想知有咩歌,同埋有冇Drama版

小卡想要Winter Garden呀,不過好似冇呢個選擇
係咪即係Winter Garden第一季未搞掂?
承你貴言 到時要開香檳咁睇劇!
好似係 眼殘睇漏咗! 我都訂咗99s ver
上網睇到

1. 不是CD!!是Khino專輯,需要用手機下載圖2這個app才可以聽+觀看

2. 裡面含有電池,所以一張訂單只能買一張

3.有人推測之後會出CD版本的專輯

4. Khino專輯一共分兩版,第一種是99s版,第二種是doctors版,裡面內容基本都是一樣的,就是專輯封面照片之類的會有些不同

5. Khino專輯=包括曹政奭Aloha在內的24首歌,7個MV,3個樂隊幕後花絮,未公開的美都和fa la so錄制曲,以及電視劇劇照

6. 其他配置
相冊68頁
日歷(今年6月開始)12頁
小卡 1張(2張中隨機)翊頌 或 俊純
歌手拍立得 13張
書簽 2張(10張中隨機)
貼紙1張
優惠券一張(第一批購買)
印刷版簽名海報1張(2張中隨機)
淨係話有24首歌 不過應該都係itunes到出現嘅再加純音樂版(kpop啲album好鍾意塞埋啲純音樂落去)
24首會唔會係12*2 ?五人幫12首,歌手又12首
如果係就好 咁就唔洗買多隻碟
我都想要Winter Garden小卡
有無人夾單 運費真係好貴
好似一次都可以運幾隻
拉返個成本,我諗住兩款都買
當儲下
留個tg sin,睇下有無夾運費
https://t.me/fyy499
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞