[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
係呀,忍得好辛苦,但冇指紋解鎖所以冇入到。快d出4a啦
Razr
4XL到手 要買貼
隔離罪大既新機加返3.5mm
4a 都有3.5
1 係幾靚
不過嗰陣最後都係揀左4XL
Essential 工程師話會整埋Android 11 Developer Preview俾 PH-1
https://www.xda-developers.com/essential-phone-android-11-developer-preview/
mon好易花
春袋?
話搞掂左project treble, 之後unlock bootloader就可以flash
大家預期4A對比3A有啲咩upgrade?
preview咋
內置128gb就夠
camera講緊後主鏡?

我就係覺得除咗chipset同外型,唔知仲有咩可以唔同
astrophotography mode唔係3同3A都做到咩

又或者咁講,旗艦同中階以做工、hardward(e.g. visual/neural core, soli sensor, 3.5mm jack)區分
software可以話部部機一樣

既然4A得單鏡(目前消息)
咁4A仲可以點樣喺3A基礎上改進?
舊電大啲就得
巴打你地有冇試過astrophotography mode,點解我用night mode 次次都影得果十秒到
要夠穩(用腳架)+夠黑
係咪即係佢自動會detect 同開個mode
用night sight時會自動detect同用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞