[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
之前有人講過香港有間黃店有得整,但唔記得邊間
入廠除非你寄返原本嗰度啦台灣日本都還好美國你自己諗
pixel 4 set up嗰時過唔到?
ed不嬲都會間中唔得 你入gpay apps睇下佢有冇話你root左 有就多數唔得 之後再去magisk不斷check到pass sn再入apps睇下仲有冇話你root 無就多數都得

入面亂碼

之前跟教學做 裝咗module
edxposed有blacklist
試過比到錢 但今日唔得
深之都有間85休息過。真定偽唔識分。
pixel 4 換 Mon 1000.
過到少少
大部份都紅色感嘆號
一直無裝 GPay SQLite module都用到
試下clear GOOGLE PAY app data
再用可以改權限既file manager 將db.dg set 佢做440 再save 唔洗打開呢舊野

岩岩試左應該無問題
其實GPay SQLite module同magiskhide都係唔洗裝都用到gpay

本身已經係440
過一段時間都係會失效 係edxposed既死症黎

唔知點解拍唔到slow motion
正常拍片冇事
我11號訂要25號先到
已解決
將Camera Update Uninstall返就得
我今日玩緊喇,佢個日子唔準
amazon話24先到,但尋日就送到
一開始預等兩個禮拜都無所謂既
如果有得早到就當bonus啦
希無人試過係美馬買pixel renew 機?我想買部後備機做啲嘢
March16: 任何淫我屌你老母
大家平時點樣清喇叭啲塵
哈哈!自閉仔無女屌 日日話俾大家知。我都話握實你粒春子咯
笑撚死我
打手自閉,自動跟佢一齊做自閉仔
日鳩日講俾大家知你有幾咁自閉
On99咁,愈睇你愈似小學雞自閉仔咁
自閉仔開始無力
不如出返nexus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞