[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Nexus 七傷拳來. 明顯係蝕住賣, 無咩可能會再出
nexus d機易壞到仆街,多毛病
我用過 Galaxy Nexus, Nexus 4, Nexus 5 兩部.
老實係 5 代神機, 其他都係一般般真係為信仰買.
我用過4同5,5x
我用5紅,真係好好渣手,佢壞真係好唔捨得
有部 Nexus 5 換咗舊大電撐住做備用機. 不過真係好L慢了.
等緊部 4A
行765夠比個cam?
有無人發現個pixel4新update畀GSuite行到新google assistant? 終於
真係唔知Google 諗咩
試過
大伏, 舊電idle都可以兩個鐘內收皮
最後要寄返去退錢
要買後備機不如平平地買全新3a/等4a好過
pixel 4 其實值唔值得買 見佢amazon減價
3a係幾月出? 4a係咪應該都差唔多?
想問香港用係咪會奄割功能同埋值唔值個價
主要係要root機先用到motion sense
要承擔到水貨壞機好麻煩嘅風險... 有信仰先好買
3a上年五月出
4a應該今年五月都會出
唔該巴打!! 咁我等下
而家想換部新機都唔知點揀,淨係想夠乾淨又唔想用支那機根本無選擇
個人睇法

想玩pixel但驚做咗黑仔達 - 4a/3a
相對乾淨嘅系統同時有行貨 - sony x1 ii / asus rog 2
黑仔達係咩 無跟開
無呀,我意思係如果真係唔好彩,買中部有硬件問題或者好快壞機嘅,比起買4/4xl 蝕少啲
有冇可能今年五月出pixel 4a低階,pixel 5 中階
十月出pixel 5 ultra 高階?
我都係
年尾出fuchsia os嘅機?
有冇人部機聽電話會冇聲,重新開機就冇事
有無人係買Amazon us 既unlock 版pixel?

諗緊等唔等4a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞