[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
其實真係心大心細 唔root又唔得 root左就成日都要搞啲adb野 真係無選擇啊屌 oneplus又係支那野 essential又收左皮
4 我都有 13 冇
2 只係試過唔識連翻lte
其實佢都唔係賣得平 唔太講得過去
如果係4唔root無左一半features
價錢未知
我意思p4都唔係平 一樣都無比廣角鏡 但同一價錢既機都已經有
自閉仔1號繼續話畀大家聽佢今日又自閉
P4個廣角擺左去前面
我就真係唔覺得google用中價料就會賣平
而家pixel一線機d料都唔係話真係好好但都賣咁貴
999美金既價其實可以買到其他牌子比pixel spec更好既機

不過買得pixel都係信仰同更新行先架啦
4嗰個我估係facebook問題剩係佢先係咁
不專業試哂4代嘅Night Sight 全部手持
凌晨1點幾影,嗰陣落緊雨

XL(f/2 1/8s ISO389) :

2XL(f/1.8 1/10s ISO324) :

3XL (f/1.8 1/6s ISO271) :

4XL (f/1.7 1/10s ISO359) :
睇唔到分别喺detail上面
信佢老味個仰 更佢老母個新 功能唔係特別多 又唔係特別快 樣樣硬件都縮水 但個價特別貴仲要無行貨
如果無左頂級U 500us+ 咁買多部IPHONE 算啦
雖然我唔打機夠用 但用廢U絕對過左我條底線
得罪講句Nexus 起碼每一部都有唔同特色,唔同手機廠出
而家嘅Pixel係就係直接親生仔,但真係冇乜特別
same
Android 11 Developer Preview 2 is out
佢地定錯位 高階係好 但市場中價位佢地發現左清泉一樣 因3A 好賣到超晒預期 所以類似改左策略
自閉仔2號繼續話俾大家知佢日日自閉
Android 11 DP2: Pixel 4’s ‘require eyes to be open’ face unlock feature is live
一般update比平時用多兩三分鐘
除非個patch唔知點解唔得就要uninstall
我用到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞