[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
唔係順唔順既問題 係佢一多幾個app就keep唔到 要再load
係唔係真係會平d
你係咪淨係開d light app 姐係網站個d
你一開game就已經唔得
https://youtu.be/Usvx_rJogxg
好似呢條片3:00開始 基本上所有app都要再load
同我個情況差唔多
完全冇玩啲無謂game... 所以唔覺有影響有問題
我都無玩game 但係我pixel3開d普通app都會有reload
所以先指出4gb ram其實唔會夠 宜家pixel4上左6gb就改善左
加埋u愈黎愈勁既時候 就算真係要再load都唔會好耐
就驚佢成本平咗都唔肯賣平d
fuchsia進入最後testing, 但暫時testing嘅device係google nest hub

https://9to5google.com/2020/02/28/fuchsia-friday-dogfood/
旺角有無黃店有賣pixel 3 xl mon 貼
冇5g都正常啦,冇理由妹仔大過主人婆
佢聲稱係5XL來
屌重以為講緊4a
冇5g真係搵鬼買
係咪又有個5g版炸
邊有咁快有機
香港邊到有得整Pixel 2 XL嘅mon
我都依家都仲未整返好
問過Fix3C話暫時唔整住Google機

定係買部Pixel 3算
反正預計波叔下世會畀一萬蚊畀我
想問pixel可以點樣雙開wtspp, fb, we7?
試下app cloner
+1
玩同一隻game 女朋友同朋友閃退
我出去覆whatsapp都冇事
佢地一個i phone 11 pro 一個ipx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞