[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
true
btw畢索膠巴打可唔可以pin一pin起比pixel3/4用家睇
你咪唔解封囉,屌你又唔知嘅,但你啲po我睇到晒無你咁On9想知只講乜要解封
你唔化定我唔化?
有嗰件打手你根本無得和諧,灰諧就有
你講又當真,信你先好笑。得過講字?你阿媽唔撚係女仔。你信我講到 ?咁你一定信我講
你睇到,我無入佢哋都提起我,挑起事端,你睇pixel區就算怎我,有隻警犬無啦啦貼帳?幅圖出嚟,你話邊個做緊隻引戰狗在先?以後呢區唔荒會安寧
你白痴架? 你block我我仲睇到你啲po同追蹤你,但你只能解封我先睇到我留過乜野言。
唔好諗會有
因為一隻警犬會無啦啦cap圖留言引戰,佢係三星打手,四圍引罵戰! 唔信,你睇我無入到嚟佢哋都提我仲討論,你覺得就算我唔出現,有呢幾個人個討論區都唔會變得有正常討論…
觀察吓佢哋幾個點解人格分裂成咁玩先啦
呢段野應該要 +1
update完用唔到motion sense
你地個enable soli得唔得?
magisk module重裝過都唔得

番去研究下先
但我唔識自己patch
連登/其他app好似都用到個 偽3D touch
撳咗冇反應
pin有bug
係喎,你唔講都唔覺
motion sense對我作用真係無乜
最有用只係fingerface
平時鬧鐘響我有motion sense隻手未㩒到個掣佢都會細聲啲
今日揚起隻手又唔識開著個screen
先後就知用唔到
我都知一埋去就會細聲,無了解過原來因為motion sense
enable soli有v1.2,work
原來係 apps 有事
係 web 整就得
下次開 post 駛唔駛加去第一頁
要啦,咁就唔洗pin多次
想問下有冇人pixel 4xl 用犀牛盾既殼, 如果有,想問有冇痴玻璃mon貼架?thx
你問緊乜
其實係問 有冇人用緊犀牛盾殼之餘有貼埋mon貼既,因為我見犀牛盾個網寫佢地design for裸機。睇下有冇人用緊個殼,貼邊款mon貼係唔會比個殼頂起~~
尋晚整咗fingerface, 之後ctsProfile 同basicintegrity 都係false, 係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞