[親生仔] Google Pixel 討論區 (37)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
咁搞法直接用電話算
藍牙我 24 小時開住
係冇開 GPS
笑撚死,你又要block,明知我會睇到晒,但都要掛住我又提住我,你咁做只係話俾其他人知你人格分裂又自閉 又想睇我講運乜?快啲跟住我講去解封我,跟住我走 乖
其實係。又唔係次次都連到VPN 後佢會顯示 Google pay icon.
你可以解封佢再檢舉佢洗版啦 條痴線佬又係Samsung post洗版啦
samsung po應該都有人屌緊佢老母唔驚
無喎,你個自閉On9仔,俾我玩番轉頭。
又要block我,又去其他po提起我。你又人格分裂?
我有乜動機要洗版?洗版全部因為要回你,咁你同我就合謀洗版啦…
身痕買咗個no mad 皮套
點知係由香港寄出
pixel 2xl 用家揾唔到live caption
已update march patch
device personalisation services updated 14 hrs ago
求大神指教
settings>assesability
我長開GPS
調轉先
記住遊行唔好開藍芽同gps
live caption唔識聽廣東話 冇乜用
gps 食電到傻
得caption preference
我長開有時唔記得去過邊可以開Google maps睇返

雖然好似乜都比曬google
定俾晒匪共?
真心用BDS定真係用GPS粒衛星定位你根本無得揀
咦做乜#419有comment但我睇唔到嘅實係任何淫啦

今日比多個bonus你 屌多你老母一次

March3第二次: 任何淫我屌你老母
3a撚咗6個鐘仲有20% 核電
話你蠢你又唔知,問問問…
咁唔知係咪仲有野未update
其實講真任何淫咁鍾意搵人鬧交 點解佢唔搵vintage 太空dog鬧交呢? 依2個都係好鍾意搵人嘈 仲可以同佢大戰幾十回合 tim 點解任何淫唔搵佢地呢? 只有一個原因就係佢係Apple打手

btw 白卡idog Apple打手係特別煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞