潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
應該冇咩人會好似我咁癡線日日狙擊佢
樓上重有好多串過馬撚
嗱成哥,唔好睇唔開
睇咗一個po已經有收穫 追曬成個人會升華
成哥果然識食
但係神秘房要交換架傻鳩
凈係回擊你已經算好
最搞笑係你自爆咗都仲要咁串
係咪蠢撚到咁
連登仔邏輯 又唔係唔知自己又柒又樣衰又毒
望住個閪mon以為自己睇得好撚通透
係嘅 我都幾柒下 不過肯撚定無你地班連登仔咁柒
知5知
講真句,成哥你仲話係手足,你又點會唔知上年開始連登影響力有幾大?? 我見過好多自爆嘅,都係比人笑兩嘢,狂推住話唔好推,之後樓主就出嚟比人笑下就會完,唔會話真係玩到咁盡,真係第一次睇到推得咁撚勁仲由成人推到上熱門

你知唔知外人睇你道歉點解冇人接受??
因為你嘅道歉就好似只係同人講:我唔錯都錯咗囉,你仲想點先?冇人睇到你表情,只係睇到字眼,就會覺得你好似同人講緊,都錯咗啦,想點先,sorry囉

你睇完有咩感覺先,係人都有年少氣盛,要係囡囡同同學面前巴巴閉,不過你哩代應該好清楚網絡嘅力量有幾勁 ,你仲係第一個post 1打9 ,逐個逐個覆嚟屌,希望你睇完明白應該點道歉啦

最後你第日出嚟社會都係咁嘅性格我相信你嘅挫折會比今次更大,除非你真係一打九加家底厚希望巴打們原諒你啦
成哥我今日先追你po 咋
幫你拉下啦
笑撚到我呢
我就真係唔知有咩好柒囉
好過自己真人仲柒
以為自己好撚好笑
俾面你先唔屌你咋on9
你而家煩撚到我啊 你老母
我係真弱智嘅話你都唔會浪費時間理我呢件弱智啦係咪啊
係都要上嚟捕我屌 叫你上嚟同我講都唔夠講啦
你有point就拎出嚟講啦 無又要覺得自己跟風好撚型
2字3字頭都咁撚幼稚 仲我屌撚醒你 你老母
老何認同
依啲咪成哥既霸氣
幾撚型
教精你仲駛嘴
陰功 有排鞭落去 黃心凌如果喺度成哥真係死俾你睇
屌你班青頭仔
哇成哥啲威水史真係要集底佢先
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
你袋到錢落我袋我駛屌尻你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞