潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
一. 我原本唔係俾佢串個班人黎
只係睇佢唔順眼 路過撚下佢
二. 多謝
三. 你咪試下周街撩興人
之後問人敢唔敢打你一巴
同成哥既行為冇咩分別
你可以試下
邏輯錯誤。
中四仔喺連登格住個mon同人口角,唔關政治事,唔使理佢係藍定黃。
支持黃店係因為佢嘅政治立場,唔關佢煮嘅嘢好唔好食事。
1. 咁即係為咗食花生, 就鼓勵呢種不良風氣
3. 我都冇話成哥啱 你咁講即係黑警冇做錯?同埋國難五金就算賣資料 都係人之常情 唔應該屌?
民排有間慢煮工業(?)嘅黃店 service好撚差 但都唔應該比人裝修啦
煮嘢難食 夠唔關藍黃事啦
裝修黃店既人係藍絲
起手足底又係咪藍絲
唔好同我講 “連登仔成哥”同“手足成哥”係兩個人嚟
其實係咪係手足就可以亂屌人?佢係手足就死得啦 咁有傲氣 少少野都忍唔住 就要亂屌人 根本認柒就冇事 係要屌你老鼠皮 以為個個人都係聖人 咁容易原諒佢咩 佢係柒咗畀人笑就預咗㗎啦 又唔見屈臣氏自爆嗰個畀人笑咁耐 根本係成哥自己問題
18歲都未夠就叫雞既”手足”唔要都罷
我咪話你哋屌還屌 做咩升級到起底?
你哋互屌咪互屌 唔係玻璃心到要起底解恨啩?
就算普通人 有正常EQ 都唔會比人串親就起底啦
藍絲就難講啲 串幾句就覺得打人係道理
係連登 你想有咩風氣

我想講
既然做得出咁既行為就預左接受懲罰
黑警應該受罰 但冇受到
所以五大訴求先有查警暴 呢個訴求
而國難五金就同班手足有deal
兩樣野點可以相提並論

如果你真係唔想再有咁既事發生
你咪出post 同所有連登仔講
呢排都唔好再起人底 怕手足被人拉

好過你而家同我地係到事後檢討
原來係割蓆 你早啲講啦
原來係睇唔起人 所以唔當佢係黃 唔當佢係手足
口舌之爭應該要接受咩懲罰?
起底?定係要比黑警扑頭?

黑警要接受懲罰
咁起底嗰班係咪又要?
你同台灣上海族長傾得咁開心 一唱一和 可能仲親呢
我唔應該用懲罰呢個詞
教訓先岩 sor

係連登起人底 從來都冇後果
你當係連登既不明文規定黎
教訓 咪即係私怨
其實你都明白呢種行為係私怨

不明文規定 咪即係老屎忽文化
唔爆手足資料 呢樣都係8個月以嚟嘅共識吧
規定同共識有conflict.
班人就決定割蓆 但其實只係因為私怨
話成哥唔係黃 又話個account未必係佢
合理化自己嘅行為

不過其實講道理明就明 聽日要返工 就算佢哋繼續推post 我都阻唔到.
你平時同人溝通 都會突然問「有咩問題」?

我同成哥冇親
而且點都唔及你同台灣上海族長親 唔及毛主席親 答咗你啦
屌佢之前無理藍黃,屌佢既原因唔關政治事。
唔通一句「我係手足」就如同黃袍加身?

打個比喻,我搞大左你老母,之後我同你講我係手足自己人。

唔好同我講logic , 手足大撚曬,屌你老母係你全家人既福份,我好驚你割蓆tim :(
睇#3692

成哥係抵屌 但值唔值得比人起底?
而且搞大你老母同口舌之爭嘅程度差好遠喎
程度唔同 後果唔同 不嬲都係常識嚟
宜家玩到起底 我咪係講梗抵唔抵.
最好笑嘅係 明明兩邊互屌 講到比成哥單方面屌咁款
兩個小朋友嘈交 突然一個將人哋身份唱周街
根本兩邊都幼稚 宜家一個覺得過咗火 另一個就繼續窮追猛打
睇黎巴打想改變連登 有大志
加油 成功既話請你飲茶
“唔及你同佢親” 唔代表“你同佢有親"
你問我同成哥咩關係 我咪話關係唔及你哋兩個
我冇覆過成哥講嘅任何一句嘢 但你有覆過台灣上海族長 it is FACT.

我冇話有問題 你突然問我有咩問題
放鬆啲啦 藍絲同狗咁親 梗係冇問題好正常嘅事嚟
嗯多謝
大是大非面前 私怨行先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞