潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
唔妥你就幫狗起底 咁國難五金賣資料 連登又屌咩?
Cls 上面班人喺到篤灰 我屌鳩佢哋就屈人做狗
佢哋仲開開心心同台灣上海族長一唱一和
佢哋最叻只係識講「你點知hiiamshing係咪真係黃?個account可以唔係佢㗎喎?」

你都on99 講唔過又喺到曲解意思
屌人講到發國難財同殺人咁款
咁同 藍絲話黑警打街坊打得好 有咩分別?
再討論落去都係得我心淡
唔該咪撚再覆我 多謝
維園祼跑一圈 咪放過你囉攬炒契弟
想知Dearboy係咪老鼠成分身嚟
又係得佢一個挑咁多人
人哋engine仔壓力大
輕輕一推
有don9左膠正義撚好撚好笑 唔知頭唔知路就話人起手足底

而家開個勇武post就係勇武手足
支持全港狗隻齊齊開勇武post咁又多3萬幾隻手足
唔記得幾時有隻狗開活動po係tg自爆呢
Sorry呀成哥 唔小心又推左 我而家仲係咪垃圾
我係手足 我話屌你就屌你
推你老鼠皮
話你哋EQ低就真係冇錯
口舌之爭 就升級到起底
不如拉出佢嚟私了啦?你哋都係想咁啫?

hiiamshing個account係撐黃 你哋就起底推Po推幾日
台灣上海族長呢啲藍絲 你哋就同佢笑呵呵 一唱一和

615後第8個月
就見到手足起手足底 手足又同啲狗笑哈哈屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞