潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
教精你仲要駁嘴
如果佢企硬唔認錯

可能可以成為傳說
成哥會唔會咁做
串過馬撚
要鬧鬧咩先?
有冇人已經backup晒
精選金句:
So what

推爆佢,我要全世界都知樓主幾撚柒
在座各位仲柒過我
幾時輪到我
沖出嚟柒
又唔係唔知連登多毒撚

出力推
樓主中四咋 唔好玩人啦
嚇死,原來中四,差啲以為係弱智
都唔夠你入嚟成人台睇post咁弱智
唔知你係唔小心入嚟成人台定特登呢

隻腳咁長巴打有無米8
You guess

唔好推啦 警告你地
其實我無所謂 EQ低點上連登
而且正題係條女

唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎 我係佢表哥 唔係好親個隻 佢有少少低智個d唔好講啦 佢讀特殊學校個d都無謂提 不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三 佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主 佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮 我代佢係呢度向大家道歉一聲
其實無人覺得好笑囉

樓主好似瘦弱毒撚
睇下自己個柒look再講啦
樣又衰 睇死你連運動都無掂
哪來的自信

[/quote]都唔夠你入嚟成人台睇post咁弱智
唔知你係唔小心入嚟成人台定特登呢[/quote]點解要唔小心
成人入成人台有咩問題?
弱智就死遠少少啦[/quote]真係一樣咁on9
如果我入嚟成人台係弱智
你都唔好得去邊
毒撚巴
都唔睇上面就覺得自己好撚型

推到你仆街
推未 垃圾

推 中四咁柒串
咩邏輯 叫你callin入嚟都唔夠我講啦你老母

[/quote]明明柒撚左又唔認自己柒 係都要話人柒又係唔係柒嘅一種呢[/quote]連登仔邏輯 又唔係唔知自己又柒又樣衰又毒
望住個閪mon以為自己睇得好撚通透
係嘅 我都幾柒下 不過肯撚定無你地班連登仔咁柒
知5知

[/quote]關連登仔柒事咩 冇道理就扯連登仔定律
我淨係知柒左唔認 仲要屌鳩人 以為自己好撚型嗰啲就真係好撚on9啦 死要面 柒左俾人恥笑仲覺得唯我獨尊 話你讀弱智學校都不為過[/quote]我就真係唔知有咩好柒囉
好過自己真人仲柒
以為自己好撚好笑
俾面你先唔屌你咋on9
你而家煩撚到我啊 你老母
我係真弱智嘅話你都唔會浪費時間理我呢件弱智啦係咪啊
係都要上嚟捕我屌 叫你上嚟同我講都唔夠講啦
你有point就拎出嚟講啦 無又要覺得自己跟風好撚型
2字3字頭都咁撚幼稚 仲我屌撚醒你 你老母

好柒好肉酸呀
乖乖地潛水咪算
死都要出黎駁嘴
死撚開啦青頭

[/quote]係呀係呀你真係好型呀
瘦撚到成條柴真係好柒型呀
cap嗰圖都唔識真係好型呀
柒左唔認仲屌柒人真係好撚型呀
正傻西[/quote]自己死埋一二邊啦青頭

好好睇
好睇就留名等睇好戲

樓主又真係逐個覆咁小學雞架喎
柒左咪認囉,你依家咁樣仲柒
係囉 咁都叫柒喎
照下塊鏡 睇下自己個閪樣
考慮下需唔需要整下容
我驚你青頭成世

成班出撚咗社會就覺得自己好撚啱
邏輯仲係停留係on9仔
我未撚出社會就個腦都正路多過你地啦
可唔可恥 連登仔

[/quote]好嬲 笑到我仆街 推到成間學校知你係淫蟲先[/quote]推囉 男人怕咩俾人話淫 唔淫你老母都唔會入嚟啦
教精你仲要駁嘴

[/quote]嘩屌
而家啲弱智仔真係青山出嚟咁款
細蚊仔就唔好扮大人啦,讀好啲中文先學人上網串人啦,打撚到成隻狗咁係到吠[/quote]講嘢都無內容 讀多d書啦你老母
幾時有扮大人啊on9
你咁有道理咪拎你d point出嚟講囉
又無又要死挺 同你講都無用啦
凈係識人身攻擊

[/quote]講嘢都無內容 讀多d書啦你老母
幾時有扮大人啊on9
凈係識人身攻擊[/quote]真係玩人身攻擊你都唔夠我玩啦
論樣你又唔夠我個皮 睇死你朋友都唔識多個啦
現實應該都係個死毒撚
咁撚低級
得閒無嘢做就出去做多d運動啦
我都唔想同你講落去
無意思 明唔明 毒撚

[/quote]佢好嬲 再推先 千字文人[/quote]好過講幾句無實際意思嘅廢話囉
完全係低級討論

樓主打出黎嘅野真係好似小學雞發脾氣 又話eq高
容忍有限度
成哥~~仲有冇歐美正妹分享,邊道叫雞好呀
成哥做咩改名做「難以想像」
我要Hiiamshing阿
麻煩上載上嚟 我未backup
開追故mode見佢兩個post都瘋狂道歉就算數啦
記住網路世界係唔可以鬥惡, 特別係自己黃咗嗰陣
悔過書建議手寫效果最佳
精選金句:
So what

推爆佢,我要全世界都知樓主幾撚柒
在座各位仲柒過我
幾時輪到我
沖出嚟柒
又唔係唔知連登多毒撚

出力推
樓主中四咋 唔好玩人啦
嚇死,原來中四,差啲以為係弱智

隻腳咁長巴打有無米8
You guess

唔好推啦 警告你地
其實我無所謂 EQ低點上連登
而且正題係條女

唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎 我係佢表哥 唔係好親個隻 佢有少少低智個d唔好講啦 佢讀特殊學校個d都無謂提 不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三 佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主 佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮 我代佢係呢度向大家道歉一聲
其實無人覺得好笑囉

樓主好似瘦弱毒撚
睇下自己個柒look再講啦
樣又衰 睇死你連運動都無掂
哪來的自信

點解要唔小心
成人入成人台有咩問題?
弱智就死遠少少啦[/quote]真係一樣咁on9
如果我入嚟成人台係弱智
你都唔好得去邊
毒撚巴
都唔睇上面就覺得自己好撚型

推到你仆街
推未 垃圾

推 中四咁柒串
咩邏輯 叫你callin入嚟都唔夠我講啦你老母

明明柒撚左又唔認自己柒 係都要話人柒又係唔係柒嘅一種呢
連登仔邏輯 又唔係唔知自己又柒又樣衰又毒
望住個閪mon以為自己睇得好撚通透
係嘅 我都幾柒下 不過肯撚定無你地班連登仔咁柒
知5知

關連登仔柒事咩 冇道理就扯連登仔定律
我淨係知柒左唔認 仲要屌鳩人 以為自己好撚型嗰啲就真係好撚on9啦 死要面 柒左俾人恥笑仲覺得唯我獨尊 話你讀弱智學校都不為過
我就真係唔知有咩好柒囉
好過自己真人仲柒
以為自己好撚好笑
俾面你先唔屌你咋on9
你而家煩撚到我啊 你老母
我係真弱智嘅話你都唔會浪費時間理我呢件弱智啦係咪啊
係都要上嚟捕我屌 叫你上嚟同我講都唔夠講啦
你有point就拎出嚟講啦 無又要覺得自己跟風好撚型
2字3字頭都咁撚幼稚 仲我屌撚醒你 你老母

好柒好肉酸呀
乖乖地潛水咪算
死都要出黎駁嘴
死撚開啦青頭

係呀係呀你真係好型呀
瘦撚到成條柴真係好柒型呀
cap嗰圖都唔識真係好型呀
柒左唔認仲屌柒人真係好撚型呀
正傻西
自己死埋一二邊啦青頭

好好睇
好睇就留名等睇好戲

樓主又真係逐個覆咁小學雞架喎
柒左咪認囉,你依家咁樣仲柒
係囉 咁都叫柒喎
照下塊鏡 睇下自己個閪樣
考慮下需唔需要整下容
我驚你青頭成世

成班出撚咗社會就覺得自己好撚啱
邏輯仲係停留係on9仔
我未撚出社會就個腦都正路多過你地啦
可唔可恥 連登仔

好嬲 笑到我仆街 推到成間學校知你係淫蟲先
推囉 男人怕咩俾人話淫 唔淫你老母都唔會入嚟啦
教精你仲要駁嘴

嘩屌
而家啲弱智仔真係青山出嚟咁款
細蚊仔就唔好扮大人啦,讀好啲中文先學人上網串人啦,打撚到成隻狗咁係到吠
講嘢都無內容 讀多d書啦你老母
幾時有扮大人啊on9
凈係識人身攻擊

講嘢都無內容 讀多d書啦你老母
幾時有扮大人啊on9
凈係識人身攻擊
真係玩人身攻擊你都唔夠我玩啦
論樣你又唔夠我個皮 睇死你朋友都唔識多個啦
現實應該都係個死毒撚
咁撚低級
得閒無嘢做就出去做多d運動啦
我都唔想同你講落去
無意思 明唔明 毒撚

佢好嬲 再推先 千字文人
好過講幾句無實際意思嘅廢話囉
完全係低級討論

樓主打出黎嘅野真係好似小學雞發脾氣 又話eq高
容忍有限度

但係巴打你之前先話要戒丁 但三日唔埋就打一次
而家又問人洗唔洗戒埋淫慾?
關你撚事咩我戒唔戒

預言家
仲要啲id未必有100個添
幫你拉
笑撚左
啊細佬 唔好話唔教精你 覺得柒就深潛啦
你仲係度幫手推post 係咪以為自己好型?
連登仔最鐘意睇人仆街
你幾有道理都無用 你依家潛水我怕都比人推到1001

上連登 勿認真
好好讀書啦

雖然你都可能係借刀先咁樣係咁推
再幫你推下
邊到柒 覺柒咪on9囉 懶醒
我未讀完書就夠班同你玩啦
我驚尻你起底咩垃圾
如果俾你大到嘅話我而家都唔會上連登上fb啦
同你班濕尻運登仔玩

好肉酸,mk柒頭
又話冇eq 唔好上連登自己eq低到仆街
前面笑笑口同你傾忍你
你老母而家撩尻我啊on9
死開啦 毒撚

做乜撚野又吠
問你點解入成人台要係唔小心同成年人入成人台有咩問題,到而家都未答到我
鳩up一大篇係到FF自我感覺良好
其實我係咪話錯你,你唔係弱智係有精神病呀,年紀輕輕就有精神病咁陰功呀
吠你老母咩
幾時話有話成人唔入得成人台
屌尻我入嚟成人台係弱智
如果入嚟成人台係弱智
咁我咪問佢係咪唔小心入嚟囉
我入嚟開post分享
你而家撩我喎毒撚
講嘢都又無內容
成日覺得自己老多幾歳把口好講得嘢
如果你講嘢有墨水我都唔會屌尻你啦
不過其實再講落去都無意思
凈係識屌人弱智
辯論金字塔最撚低個層
我唔駛玩辯論都贏你
其實你都被我駁到無嘢好拗
論樣你都唔夠我個皮啦 朋友又無 乜都無
都有朋友嘅 成班連登仔跟風圍爐取暖囉

喂 出嚟講下野啦
似你咁得閒咩

申請del po啦on9仔
開過啲勇武post依家仲要比人起埋底
班狗唔搵你搵邊個
del你個老鼠皮咩

推到有正面相
睇下有幾靚仔
靚仔過你先囉

樓主係個有自信嘅毒撚
情人節留係屋企打飛機啦
166就收聲啦

依家175
有女朋友 一齊咗4年

毒撚
一年爆10cm
有嘅westbrook 都試過一年爆13cm
btw要屌咪屌囉 扮nice真係好撚嘔心

開post個陣係18年年頭度
175係今年年頭度
2年9cm 而且仲有好多因素
175 呃你把撚咩
19喎 驗下眼好

19喎 驗下眼好
19開post
18年年頭度
中四就成熟啲似返個人啦
自爆咗就去揾連仔Del post
自爆仲串柒柒 抵你俾人推
快啲道歉pin起佢 冇人會笑你㗎[/quote]你袋到錢落我袋我駛屌尻你咩

睇款 你好撚大牌頭喎
識人多?識咩人先得架小朋友
最重要你自己咩牌頭先得架
唔夠你玩你估連登真係得毒撚咩
你塊皮最多咪粉皮 有咩料姐你
我真係想睇下你咩皮咁把炮細路
被屌人想要人付出代價?你未撚夠班啦吓話
記撚住 依家係你想玩野
過兩日被人面對面同你玩個陣唔好喊住搵媽媽
玩你老母咩 靜啦

原來你條傻閪未潛
調轉嚟講
邊個玩嘢先
又唔係我撩先
搬龍門
Sorry推咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞