潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
成仔唔好做傻事 你唔上水 我哋好驚ar
唔好推
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
咁先係成哥嚟
又有火又霸氣
依家成隻鵪鶉咁
咩邏輯 callin過去都唔夠你講啦你老母
成哥不如你早早地瞓一教咪算
成哥畀多啲金句嚟啦

想學嘢
事實証明 冇料太串會出事 希望你出社會會改到
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
又學到野啦
成哥果然係成哥
幾撚型
真係寧得罪拉登
一定戰略性笠水黎架啫 多謝成哥教精我
點出社會呀 HR都知佢有性病
Jessica呢?
成哥會唔會做傻事
既然成哥都話冇所謂
咁就唔好停喇
唔係話我垃圾咩 傻鳩 潛撚左去邊 話左推到你仆街
冇追哂post,冇睇哂佢講過啲咩
屌你原來串撚到咁笑死
抵你比人狙擊
如果佢唔係咁撚柒串
我唔信連登仔會搞鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞