潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
巴打唔好笠水我撐你 連登仔係要屌
成班毒撚對住個mon
咸濕無罪 打J有理!
推到2046
大家食晏未?
有無人打咗電話/寫咗email到佢學校?

利申寫緊
利申 成哥老豆,
大家唔好再推

咁細力
做人做到咁串
黃都抵死
低階人種唔值得可憐
出埋成語錄呀正囉
7093 被列入戰略物資
https://lih.kg/1882208
仲未明牙小朋友?
而家係成哥態度問題呀

佢講到咁 我唔撚識佢都想起佢底啦
你覺得佢keep住呢種態度出社會
會唔會俾人屌到開花

唔好講出社會吖 佢落到場咁既態度
唔累死手足都已經偷笑
明呀 咪就係私怨撚起底
你哋唔係以為自己好正義 替天行道吓嘩

成哥又唔係我個仔 佢用咩態度關我撚事咩
你搶住做成哥老竇 好偉大
成哥點都只係郁口啫 你哋起底喎你哋勁啲
第一 我同成哥無仇無怨 何謂私怨撚?
唔好assume 所有人都識成哥先啦
第二 老豆老母唔識教仔 連登仔教
我唔介意代你老母教埋你
第三 你有冇聽過禍從口出
不過我睇你既留言 已經知你冇聽過
成語動畫廊
1. 成班人咪就係比佢串親 有私怨囉
唔通有咩大義 求你快啲講比我知
2. 你講得好型呀
3. 我聽過藍絲講「你唔還口 黑警又點會打你?」 係咪同一個意思
成哥咁串嘴真係好暴力
國難五金成日比人串 應該賣晒啲資料比狗
係黃係藍 唔係屌唔屌佢既考慮因素
屌還屌 唔使去到起底咁盡?
1. 明明兩班人只係郁口 突然就升級做起底 都幾搞笑 下次幾時私了對方?
2. 即係手足態度差啲 就可以推佢出去死? 因為私怨就爆佢啲資料比狗?

就算黃店煮嘢難食 你都唔會燒鋪啦 最多咪網上屌幾句 下次唔再去
屌你老鼠皮 教精你仲駁嘴 你係我哋成哥邊個呀 咁幫佢
開始又出現呢啲人 阻礙討論
講嘢冇point 又冇elaborate

我唔係幫成哥 佢係on9大家都知
但係我不齒你哋嘅行為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞