潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
上面係佢講過嘅金句
希望你地狙擊黑警同狙擊呢條傻仔一樣咁有毅力
成哥洗乜畀錢:

屌你唔駛付出代價?
我肯扑你已經算好
我認我係咸濕
有咩問題 你都一樣姐
我入唔入嚟又關你咩事啊
唔好以為自己大過我就好撚巴閉
你都係頭入嚟個批人
我無話想得罪邊個
不過你條仆街進嚟撩尻我 都幾好嘢
幾大啊你 2字頭3字頭定話4字頭?
都唔細啦 咁唔成熟
唔好以為我上嚟發洩你就可以屈我錢
講撚咗幾多次
你有你道理你拎出嚟講
無事撩尻我 咁樣叫柒
我做咩柒事 柒得過你咁撚幼稚咩
我而家屌撚醒你隻雞
咪撚咁幼稚 嗰一百幾十都收
有幾成熟?
係成熟你都唔會理我啦 你老母
我未撚出社會個邏輯都正路過你啦
攬炒契弟
唔好再推啦
大家都簽一簽先
唔好再推 容忍有限度
出書都得了
差千零,成哥咁都唔把握機會真係無野好講
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc

難以想像
點解唔改歐洲正妹
Follow咗成仔 佢一日未做晒都唔使旨意平息到
推呢個
成哥而家你有3個options
1:重新寫過篇真係有悔意嘅悔過書
2:抄榮光10次
3:簽咗份聯署佢,順便叫埋啲frien簽,然後cap圖證明

差d10,809 咋, 今日截止, 簽埋佢

港人強烈希望美國能警告香港警方不能為新武器增加電動槍
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hong-konger-strongly-hope-usa-can-warning-hong-kong-police-cant-adding-electric-gun-new-weapon

三樣嘢揀一樣,如果今日內一樣都冇做,我何君乳搖會狙擊你到死嗰刻 以後你嘅同學、屋企人、老婆甚至仔女都會知你叫雞啦,左手打飛機啦,po粒痱滋上連登咁撚搞笑etc
你個結尾咁撚串

你今次真完喇
其實哥仔你唔洗理班人啦

大部分連登仔其實都係同你差唔多年齡,平時上網就喊打喊殺。現實生活最叻就係網絡欺凌
del你個老鼠皮咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞