潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
我唔知大家將手足呢個定義擺到幾低
係味黃就可以忽略人品
哦 你的確冇問我
咁我都係澄清返啫

你提起我又唔比我澄清 好撚惡
睇#3692

口舌之爭都扯到去人品 (而且兩邊人都有嘈 兩邊都串串嘴 待遇係咪應該要一樣?)
試問有幾多個人嘈交係高EQ
就算人哋叫雞 可能係犯法
但法律唔會反映到一個人嘅人品
要咁講 起底嗰班都唔會太高尚
成日以為起底=替天行道 會唔會太神化自己行為

你哋接受現實 自己係私怨撚 而且大是大非面前 都係私怨行先
你喺邊到唱我 我咪喺邊到澄清
除咗雞蟲 人品更加關成哥言行舉止事
DearBoy巴不齒我哋屌成哥
我哋都不齒成哥人品
打和啦 Super!
行為舉止

估唔到閣下咁有要求
我求吓你對自己都有咁高要求就好

同埋你好似冇覆過我嘢?
係咪又諗住spin 得過且過
1. 先撩者係?
2. 互屌係正常,無人一出世係死狗
3. 起佢底之前有無比過機會佢認錯?
手足做錯野都識認錯啦 佢就係特別d既?

我既睇法係,鹹濕中四仔叫雞放J圖,口臭撩人嘈,唔撚道歉繼續吠
依個世界大愛唔係必然,既然人地比機會比時間你認錯就好好把握
起佢底都算係幫佢成長,例如知錯能改、網上發言要小心、保護個人資料 ~~~
係潛左水 着左草 無面見人
樓上得你同快巴互相捉大家字虱
好有要求㗎我 我次次都做完tvb同twitter 任先入嚟吹水DearBoy一陣9點左右去幫黃心穎絲推post
呢啲已經唔係大愛係討論梗自己標準
#3692 “規則定係共識”重要啲?

你最後一段嘢 我唔打算覆
打者愛也 黑警應該最愛你

1. 口賤所以就起底? 咪即係私怨囉 有冇大義先? 鬧狗唔通又抵打 打完仲要覺得隻狗冇錯?
2. 互屌係正常呀 咁兩邊都口賤 就唔好講到自己好高尚 高尚到有資格教人
3. 即係唔認錯 咁起底=合理? 咁係咪唔認錯 遲啲可以拉埋佢出嚟私了?
認唔認錯係用嚟決定減刑 而唔係加刑
咩撚嘢叫討論區 唔中意睇到我quote你 你咪block我囉

你無啦啦提我我都可以當你撩我啦 不過我EQ高 唔會無啦啦問你有咩問題

我quote你 亦都方便其他人閱讀追Po.
兩邊都口賤?
DearBoy巴有冇睇過成哥第一個post
當勸人都俾成哥屌老母呢種情況又點計
吓 紅字係我覺得over咗喎....
行為舉止唔順眼 就唔當係黃絲 玩割蓆
你講得出嚟 真係咁諗?

我叫你回#3692
係想問你 你認唔認私怨>>>大是大非
你冇答過 一嚟就割成哥 唔當佢係黃
OK.我唔似成哥咁蠢
不過真係想你諗吓#3692講咗啲咩
你哋咪可以屌返佢老母
係咁㗎啦 唔通郁手打人?
聽完我#3715建議就即刻做
宜家我任quote你你都唔嬲
我會諗下㗎喇 不過你係味認真推先
我尋晚一條友推咗成個鐘終於上熱門
我走數唔怕你追數咩 推tvb嘛 係咪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞