潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
沖啊 dllm
成哥
上一個POST
歐美正妹
https://lih.kg/1873713

是咁的,我叫周顯成,大家可以叫我做雞蟲成或者笠水成
今年係香海正覺蓮社佛教馬錦燦紀念英文中學讀緊4A班,A班精英班黎

呢個我ig,歡迎女女follow我,我有做運動今年中四實屌撚到你地有性病

話說我之前係成人台開左個post
歐美正妹
https://lih.kg/1873713

身為雞蟲,有好野緊係想同連登巴絲打一齊些牙啦

但係有班撚樣話我Cap圖cap埋自己icon好柒

呢張我icon明明就影得幾好

我一心諗住上黎分享,居然走上黎踩我場,話我柒話我讀中四點點點……屌你老母嬲撚到我紅到面晒,望住moon手都震埋,呀呀呀呀呀啊啊啊啊

當然,我要扮到完全唔在乎,因為我讀中四又有做運動,分分鐘一拳打撚死呢班青頭死毒撚,同我玩?你班友真係未夠班,仲要貼我上黎?So what
明明在座各位仲柒過我,幾時輪到我
我都知連登多毒撚,點知佢地係都要沖出嚟柒

跟住有一個叫做一齊攬炒既青頭死毒撚Jer9住我,一直話9我弱智
我真係有少少弱智,但唔係比你咁樣周街唱囉

呀!!!!!好撚嬲

你估屌人唔駛付出代價?
唔敢出聲叫on9仔
凈係回擊你已經算好
我認我係咸濕
有咩問題 你都一樣姐
我入唔入嚟又關你咩事啊
攬炒契弟
唔好以為自己大過我就好撚巴閉
你都係頭入嚟個批人
我無話想得罪邊個
不過你條仆街進嚟撩尻我 都幾好嘢
幾大啊你 2字頭3字頭定話4字頭?
都唔細啦 咁唔成熟
唔好以為上嚟發洩我就唔敢還擊
你老母上嚟callin都唔夠膽啦
我中唔中四又關你撚事?
中四唔撚俾咸濕?
駛唔駛戒埋淫慾啊
你自己呢個年紀同我咪差唔多
雙重標準
話我入嚟成人台係弱智
咁你咪仲撚弱智
你自己都睇緊啦
講撚咗幾多次
你有你道理你拎出嚟講
無事撩尻我 咁樣叫柒
我做咩柒事 柒得過你咁撚幼稚咩
我而家屌撚醒你班連登仔
咪撚咁幼稚 你IG又擺咩icon啊
有幾成熟?
係成熟你都唔會理我啦 你老母
我未撚出社會個邏輯都正路過你啦
攬炒契弟

我讀中四,好撚過你班連登青頭毒撚多多聲
呢條友講嘢都無內容,讀多d書啦你老母,我仲要有做運動一拳打撚死你條青頭毒撚呀
你咁有道理咪拎你d point出嚟講囉
又無又要死挺 同你講都無用啦,同你講咁多都晒口水

入正題,依家佢地連我steam都起埋出黎

連我屋企人我同學都知我有Call g,成身性病又有愛滋仲有我細佬唔能掂
求求大家高抬貴手 唔好再Jer我了
同埋求求Admin幫我del post thx
del post
https://lih.kg/faALJS
推到上10001
成哥有冇比人踢出校?
唔好咁啦 成哥都係手足嚟
又只不過係中四學生
佢只係串嘴咗啲啫
連登大把人都串過馬撚架啦
你班成咗年既人日日狙擊個細路
會唔會肉酸咗少少?
做乜尻笑撚咗
原po有留名
一排冇見 cls仲推緊
成哥早晨
成哥仔呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞