潮文共享:歐美正妹(3)

5001 回覆
419 Like 96 Dislike
畀你地推上熱門出命仲唔夠,係要起埋人底起到乜私隱都冇晒先懲罰夠?連登夠大撚把五毛日日笑鳩手足啦唔見有人畀心機起佢地底?就因為個手足個底易起啲,易搞啲,就起晒佢底出嚟恥笑就啱?定係你班連登仔心底上支持嘅私了係對手足?搞黑警唔見你班人咁落力,老豆揾仔成幾千個黑警有大把資料畀起底組跟進唔搞,就搞個細路仔自己人,定係又想割蓆呢個人唔係自己人,起完底笑完由佢自生自滅啦?齊上齊落真係口號嚟,唔好話搞黑警,睇你呢班人連搞藍絲都唔夠膽,先要搞到個細路咁滿足自己
成日覺得咁得閒起底既係咩人
通常都係現實無所事事又冇影響力
要靠網上威威發揮影響力

中四巴打當然可能都係現實未必過得好,未必好好同人相處,但係中四姐
相反你地呢?一定唔少都大人
正正常常笑下咪算
比人串就要起人底,又報警
心理質素仲差過小學生

現實有正常社交工作生活既
根本唔會咁有時間去起人底狙擊人
唯有社會低層心理扭曲先會咁做
想追就第一個po第一頁追到15-20左右就完 第2-3個po就係佢做龜公認錯
第一個po頭十幾頁先係精華
大家都玩夠啦,又比人報埋警

而家已經同原意背道而馳, 而且人哋都係一個普通中四戇鳩學生哥,玩撚到人哋精神崩潰仲要比狗拉埋咁樣各位大佬過意得去咩?

收手啦各位
笑鳩黑警欺善怕惡,然後自己咪係咁,支那人特質嚟
笑陳同學單野係咩事
有冇搵到嘅人可以講下
成哥笑手足??
我反而覺得D正義lun遲咗入嚟
琴日開3個陣應該入咗嚟鬧你班青頭毒撚
有個人開post自爆咗ig,被人恥笑
之後話忿而同post內嘅人嘈,後尾被人開post將佢啲精華節錄恥笑,同時起佢底
直接無視佢地
再推先
攬炒契弟潮文 懶人包
https://lih.kg/1880640

攬炒契弟潮文 懶人包
https://lih.kg/1880640
成哥吹雞上黎護航?
陳同學呢
成哥唔係姓周?
就咁睇 覺得係成哥有份笑陳同學咁嘅
寫哂侮過書 又print陳同學張相出嚟
陳同學仲要係手足嚟
拎成哥D文串返佢地
有無得諗
維護手足如果係正義撚我登唔介意做一次
起碼我仲記得齊上齊落,不割蓆
六到八月試下有呢啲事,一定大把人叫放低一邊先
唔係話佢做啱,只係起到咁嘅力度用喺手足身上仲覺得冇問題嘅話我真係不敢苟同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞