[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (6) 3月24出Android版

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
開gog彈左依句野 Connection to communication service was lost and could not be restored! GOG Galaxy will now shutdown. Win10 重裝過都唔得 點搞
Yes 不過carlo varese可以唔合
改版之後我都玩得幾多
感覺同佢差唔多
SY穩定性一般 SK容易比人針對 NG唔差但硬係唔夠松鼠打 松鼠硬係勁少少但又唔算誇張
我係玩igni version上pro
呢度有無console轉PC嘅巴打
想知大概要幾耐先轉到過去
係咪真係要14個working days
上個post有巴打轉過
都好似轉左一段時間
即係電話同PC唔係同ser架咩
同ser
以前昆特有xbox同ps4版
但最近話要停ser 所以比d主機玩家將進度轉移到pc/ios
明白晒
想問下有d牌係咪要升lv先會解鎖?
no 除左thronebreaker閃卡要買game先攞到
有無巴打可以話我知咩係base copy
我唔係好明
係咪即係解就咁召一隻無加成既卡出黎?
我冇用vpn呀 唔知乜事突然咁樣
即係原本張卡
怪獸Buff完都係繼續墊底
姐係同一張無boost無damage過既情況,睇你係spwan plan 定係summon咁樣出呢張base copy
打到上12有少少唔上唔落
好睇運有無人玩reset
睇下下面條link
好似要del d野再重裝
咩deck 咩卡最驚俾人reset?
mo成日consume完比人reset a row
Reset a row好少人帶喎
Igni都話多少少
呢排見多左 可能拎黎打Harmony
砌左幅Sk第一場用就比人set成行好彩仲險勝2點
用黎打SK多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞