[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (6) 3月24出Android版

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Order
仲要只drain boost
唔得啊無得俾我mill Ice giant
Email咗佢地話幫我搞,搞咗成個星期都未得
成日留返尾2出會有奇效
全世界都有呢個問題
但整咁耐都未整好
CDPR small indie company
一路都淨係玩NR但依家呢個version真係超難打,諗緊應唔應該轉下玩其他陣營...
轉啦我上個Meta已經打算轉 撞正今個meta又比人nerf就轉左去mo 都係好難打
之前all in NR... 依家得ore scrap各三千唔知玩得d乜
咁你地都係逐張mill?
我冇呢個問題 因為我冇開過桶
儲定ore留比下個擴展包
用Geralt咪仲爽
3000夠砌一套玩住先
試下玩undertaker打兩次劇情
幾陰下
我都有儲啊,但我打鬥技永續開桶
有試過,但就算放埋matta都好卡手牌,黑起上黎得一手銅Machine
其實我覺得唔洗刻意去maximize個bombardment
scenario打到哂出黎本身最少已經比緊12點你
對方防唔到你d siege就可以打到好撚多
反而再配合下其他牌仲好 玩pincer其實好大機會用到兩次scenario如果你有6 7張siege 仲有唔洗因為你有scenario就r1打哂d siege出去 傻既都知你玩scenario就會係咁掉弱卡 到去到r3就唔夠卡打
但係好難玩,成日無計數,蝕咗幾個coins
syndicate就真係要計好多數唔係怪獸尻buff就得但都因為咁樣對手無你咁熟計唔贏你有好多優勢
上左pro ladder真係無咩心機打
變左玩膠deck解任
目標:top500
屌玩緊mo同nr
轉玩松鼠松鼠冇記錯係連續4個月都冇弱過
最近係咁洗ore砌NG添
遲啲先攪松鼠
咁跟佢 budget砌住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞