[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (6) 3月24出Android版

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
抽中左Ge'els
睇YOUTUBE同埋牌介紹 都唔明佢有咩功用
我見D人出完呢張牌一定要用技將佢變成IMMUNE
如果佢係場上 咁你所有deathwish怪落場時就會觸發自身既deathwish
所以佢仇恨值超高 一定要保護佢
但而家已經冇左加immunity了 變左加盾
唔好boost兩隻或者以上既野係同一row
佢張大劍淨係對一row有作用
留lock reset 4點以上傷害拎黎打大劍熊仔
有冇邊個pool係抽中立卡多?
St都係自閉多
你係邊副ST?
我多數儘量贏r1
R2見牌唔錯就all in佢(留leader r3)
明白, 估唔到呢張牌咁貴勁
唔好意思眼撚殘睇錯SK
見到對方打啲deadwish出黎就知9撚成有呢張
一見有cavetroll下一張一撚定係佢
Harmony control
未有water, 靠percival barnabus
解牌milean, toruviel, ida, poison
暫時覺得打流血怪獸同SY比較有壓力

連贏R12好似有d風險
如果R1虧一卡贏,R2全力都未必咁易?
我R1贏左通常dry pass/見牌爛會bleed對手
睇到頭都大埋
大劍即係巨劍士?
SK我都幾有興趣
次次出場比我移到melee
Water係主力卡 harmony一定要合左先
R2 有water既話 絕對可以贏番一張牌
因為對面有機會唔咁早同你博 想同你留r3 而你又high tempo咁打點數 佢會追唔切

R2爛牌更加要dry pass, 一張卡+last say實拎唔番 (打kikimore/st elf, mystic harmony 除外, 呢幾副long r3輸硬)
SK 同好
我玩緊SK但熊仔係指邊隻?
大劍係Greatsword ?
人地受傷一次加一血個隻金我見人地都係叫佢做熊仔
Dagur Two Blades
用英文玩睇唔明中文

(就嚟控制唔到自己做抄deck狗)
Yeah呢張真係幾撚勁
btw點解我上旅法師營地個網係一片空白冇野睇?
玩NG siege卡左係rank5
想砌新deck玩SY 又冇左auto mill
試下禁多次昆特牌專欄
皇權而家有個快啲既爆機檔 一個鐘都唔洗全部成就解哂
大家有興趣既 趁特價好買 平過買桶
can share?
斷你不過我中左都係你開Po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞