[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (6) 3月24出Android版

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
6小勝嗰啲?
Yes
O, Thanks

Btw,kikimore 重出江湖T3殺到上T1
冇人防既kikimore係T0
呢樣真,但上左T0玩既意慾都小左
開發者實況tldr:
1.考慮緊點改閃粉獎勵額 應該今個週末世界賽會有結果
強烈建議玩家而家唔好買/點/消費閃粉
2.自動分解系統人性化 如果你未齊閃卡
佢就會留多一/兩張多出既普卡 唔會分左佢地
3.上年既seasonal tree聽日再開放
4.fMMR繼續唔show(應該)
因為有人反映有團體用bot去統計pro rank fMMR數據 藉此獲得優勢
咁對獨狼玩家唔公平 (btw TA同TLG講既野同CDPR完全相反
睇頭post個抄牌網得返營地點解既
我見其他兩個網都有update,好似係
營地唔識睇meta report 係邊
其實三個都未出建議睇twitch抄deck
或者抄營地文章既deck
我而家都係睇twitch
http://www.iyingdi.cn/share/topic/post_share.html?id=2159751&shareFrom=iOS
CDPR唔肯讓步 出番fMMR數據
我估今季除左營地可能真係冇meta report
建議大家睇twitch直播/重播抄deck 抄spyro基本冇錯
其實nerf閃粉都算
反正skin依家野唔太影響玩牌
但覺得佢改低左出金個率囉
抽左幾廿桶搵張金睇下都無
抽到無癮

定其實純粹係我非洲唔關事
唔清楚
利申開左11桶SY桶 出左兩張以上金(唔記得有冇橙
我都係抄直播,上咗rank7又無心機上pro
解6小勝打下鬥技搏拎傳說算
開左30個0橙
同志
幾廿桶得兩張紫
都幾肯定係低機率左
以前30抽有一兩張金好閒
咁都係唔抽住了

新手玩開松鼠,想問揀邊隻好
同埋睇完教學都係唔明點玩....
三張松鼠都用唔到

第一版睇曬未?睇曬都唔明就呢度問,盡答
銅卡求其揀就得
揀中間

不過其實呢D銅卡事但揀就得, 遲早齊哂, 紫/金卡先要諗下
唔明唔緊要 玩下玩下就識
我個新手教學其實都需要玩熟少少先睇得明
可以睇下新手budget deck
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞