[iOS/PC] Gwent 昆特牌 (6) 3月24出Android版

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
welcome
一個禮拜都冇就19rk算係咁
睇吓衝唔衝得上14啦 賽季差唔多完
真爐石難民 忍咗勁耐手
共雪我dllm
一個星期19rank真係好勁我玩左兩個月都係rank9依家 我仲要係係咁玩個d黎
玩左兩個月
日日都佛系打到六勝左右就算
但卡左喺rank4上唔到
唔知今季上唔上到pro rank
Thronebreaker是咪減左價
而家係19.99 我記得以前係24.99定29.99
只要你放下身段玩綠色果個faction就上到
我就是例子
我都放下身段
玩MO
玩mo=提早心淡
MO好玩好玩=good
比你發現左

而家歡樂玩mo
蟲蟲幾好玩,認真
Kikimore queen彭彭彭係好爽
有reset你贏,冇就我贏
今季SK都打到你不要不要
拎love cardback要贏30 round seasonal
G持爐石難民過檔
爐石constructed係堅垃圾
而家啲streamer全部播battleground 無人玩constructed lu

新手,有咩牌可以換
你張arden好似無咩用
有無avalloch? Lambert?
紫卡換走兩張做Prince Stannis 同Vissegerd
如果有mad kiyan就上埋
然後銅卡入1-2張中士 3點buff兩下果張
咁你long round可以用boost+Vissegerd收尾
銅卡考慮帶一張淨化同炸彈手解神器 如果你見好多劇情或者defender就入
然後先手卡換返戰術優勢你果個好伏下

咁組似舊版既control北方 但而家好似收左皮 始終圍攻太勁
幾時buff下mo
幾好玩但好易比人counter
Poison = 88
Reset a row = 898
我就係玩緊ST都卡
之前用harmony卡左係rk10,轉左igni elf上左4再卡過
上到4係咩感覺我卡住係10完成左塊圖但上唔到去9
啱啱 街場撞到香港人
打R1我贏, R2 12-10 (我輸緊),對手中咗bleeding 淨2round我就pass,佢諗咗陣pass咗
Thanks另外想問nf同sk邊個勁啲,想砌多副deck玩
冇感覺☹️上唔到pro rank
99.9% ST勁d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞