召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
班機cancel左仲提我online check in, 係咪傻左
樓主退到未
又話可以免費改期?

3月尾東京
咁都苦主
Book左去BKK, 臨飛前幾日決定唔去申請左退稅, 之後發覺班機直頭取消埋。
有冇巴打試過轉到full refund?

去佢refund application度已經搵唔番張單, 因為之前申請左退稅...
冇經驗蠢左
幾舊水 出賣晒人格
又冇旅遊警示😅苦咩主
點解你會覺得提出咗自己嘅顧慮,一間廉航就要聽你講
講真好心香港人想唔畀人話係蚛蟈人就唔好咁厚面口所有嘢諗過先好講出黎
你話你係 vip 佢就話會酌情處理啫,諗下都知,你普通一個人用自己嘅原因又唔係官方旅遊警示果啲原因,去同佢申請取消,就算佢唔係廉航都唔會理你啦,如果佢畀你申請到,其他人收到風又走去申請,咁佢個個都批?
Sor9ly 囉我就真係無咁厚面皮去發惡
你個意圖就你個人而言係無問題嘅,不過第一唔好將自己發窮惡嘅行為合理化,真係好肉酸
第二係正常人如果係自己理虧在先,就真係唔會聲大夾惡去同人駁嘅
不過有啲人總係覺得自己想點就點,個世界應該圍住自己行
死乞衣去咩旅行
師兄,我琴日打左去了
響左2下有人聽, 同埋佢叫我申請全數退款,reason係hkexpress取消左班機
你呢個case真係柒到飛天, 原本可以full refund
以後爭兩舊搭其他都唔揀UO,人地Peach 提早半個月已經通知可退可改期,快運
不過廉航冇得退冇得改係正常,今次咁嘅Case 有得退/改係Bonus 黎
想問退稅果方面,日本果邊個稅都可以退嗎?
我上個禮拜同你講既一樣咁做
Reject咗,
6號就飛,早兩日又再申請第3次
仲未有消息,岩岩EMAIL同sms咗黎話幫我改8號班機
我想退款呀
原本12飛17號返,岩岩收到短訊要改19號返,可以full refund
希望你以後都去唔到旅行啦,咁西,影衰香港人就係你呢啲
唔係wo..你班機有冇比人取消先..
冇取消到來回/ 是旦一程都冇得full refund
97年7月1日之後出世既,冇資格叫香港人
去個程 取消咗
買到搶到平機票既就冇乜可能可以refund或者改期
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞