召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
事實喎
唔係人覺得
中國人低等係事實定覺得?
家下係航空公司都唔飛果度喎
你無病下化
公平d咁講
日本未封關都r退款又真係乞衣ge
我原本3月飛都諗住搏唔到佢封關total loss算
如果日本封關 hk express都唔肯退就真係苦主喇
世上真係好多憤世嫉俗既青年
點會total lost 唔封咪去囉
前兩日先買咗四月一如果日本解封即去
都話比係人情唔比係道理,佢有咁既offer你去拎無問題都無話笑鳩你。

而家笑緊班乞兒仔明明自己貪平買無保障既飛,然後又唔肯食個風險,係到炸人fb炸人電郵話人黑店
正常討論下退票有乜問題呢?又唔係偷唔係搶

冷靜啲, 上面班友接受現實, 遲早大部份中短程機都變廉航好似塔巴士咁上下。當廉航係大多數時你重會唔會堅持?

你睇廉航都有得免費轉機票/退款, 傳統航空重有乜?飛機餐?電視?
係啦威啦有乞兒group, 個名叫丐幫啦
有條文可以退唔比退你就係苦主,而家寫明d機票咁平係因為唔可以退你都係到訓地就真係搶啦,咁都唔明

我個人無反廉航,仲好支持,都成日搭。係一班又要貪平,轉個頭又要屈番廉航賠錢先令人反感。
渣正黎做,唔係唔飛架ching, 日本係比你land,要隔離ja ma用下腦啦乞兒仔
你班乞兒捨得比錢,呢個post就唔存在啦。臭你咪又係奶,笑撚死人
乜呀, 你冷靜到未呀?依家係hkexpress主動話可以退呀。不停話人又豬又狗上等下等既人會有乜高上人格?
抵制CX只係口號黎? 咁多人坐UO?
你到底係咪文盲? 我叫你想有彈性就買高一級呀,我幾時叫過你去買傳統航空,又幾時踩過廉航?我話你班友買最平無問題,我都會買,但係唔好出事就lur地,lur地正乞兒,你明未
有冇人知越南4月中有冇得退
你睇番你自己講咩先
你係話
“選擇左唔去/唔使用呢個服務
要求退款有咩問題”
而唔係話
’‘航空公司都唔飛果度‘’
航空公司提供唔到佢承諾嘅服務你去追討就梗係冇問題
但如果你係因為個人理由唔用佢嘅服務又要求退款就係你問題喇

利申:本身月尾都搭uo去東京 所以我同你都一樣係貪平嘅撚樣
咁事實express係咪咁做先??

唔係點解要假設佢地可以咁做而無做呢
大阪,東京就比你land
其他懸係唔比你land
究竟邊個冇用腦
泰國有得退未
好彩今次冇買UO姐唔係硬蝕幾千銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞