召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
呢度啲人痴撚線咁都要R
究竟明唔明咩係苦主?
Same same
有冇巴打退到full
咩原因無得全退?
認同 之前日本未封關
快運唔俾你退有乜問題?

日本封關 - 睇吓快運fb page就睇到港豬有幾咁低質
https://lih.kg/1911815
依家至31號飛日本係全退,問左,你上網比幾多就退幾多
機票退唔到架啦,但機場稅一定有得退,有單號,遲少少都攞得返的
咁正常阿
到時又要比人話係港豬
連登仔真係不可理喻
你自己決定唔去又要屈鳩人退錢畀你?
人哋白紙黑字寫明你買最平嗰隻飛係冇得退/改期㗎啵
俾你退係人情 唔俾你退係道理
做乞衣都唔好咁肉酸啦
你老母,咁雷曼果班係咪苦主呀?
投資涉及風險一早都講明,佢地咪又係輸打贏要
你唔用就要回比你?傻撚左?
講到口臭買機票果陣已經寫曬條款,最平果隻無得回水無得換,你要有彈性就買貴d。佢比最平價錢你,你就要食個風險架啦。唔好講爆肺炎,黑心講句你定家人中撚左肺炎出唔到境佢都無理由比你refund,因為你自己識買保險架嘛。

當初又要貪平買,跟住人地跟規則做野就發long 黎,話自己有理據,比就係人情唔比就係道理。同支那人無撚分別啦你成班乞兒仔,爭在未訓地ja
傻閪,唔關你幾時訂,係你班乞兒又要買最平果隻,又唔肯承擔番個風險,係到發茅呀
你買果隻有包退既你咪等無問題。你最平唔包退都要係到r人退,唔笑鳩你乞兒笑邊個?
入黎睇一兩個留言睇下中國式大種乞衣笑下都夠開心全日
我都係
果班都叫係阿婆比銀行誤導你地係咪班文盲,買機票果陣唔識字?sor你地淨係識睇阿拉伯數字既銀碼
唔係港豬,係乞兒仔
同支那真係無分別,只係支那係機場訓地lur地,香港就去炸人電郵炸人fb, 網絡式lur地
咁而家人地航空公司肯免費退,又點乞兒法?
係咪唔要個千幾蚊先唔叫乞兒
定還是你想講,你自己不嬲唔坐廉航黎拎優越感?
廉航唔係俾狗坐?
唔係人特別優越
係你特別低等
唔關其他人事架
依2人個月準備飛的人 已經一早入曬fb group 跟消息

唔會再留係連登公海 同其他人無謂的爭辯
啲logic
互相睇唔起真係好典型黃種狗
你覺得人地低等,已經係覺得自己優越啦
咁仲唔係拎優越感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞