召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
樓主:新型肺炎

無人屌 果然入得呢個po 既都係垃圾
包埋你
我想問有無人打得通個電話
因為佢就係要靠唔俾人改機票同cancel去賺錢呀
唔係嘅話點樣做到$88一張機票俾你去買呀

小弟做Airlines心同感受
屌你老母人哋已經係廉航好明顯就已經同傳統航空公司嘅Policy唔同啦
人哋賺錢就係賺呢個位 你預咗改乜改乜其實都要收錢㗎啦
只係平時你買機票好少遇到呢啲突發事情唔會改
啲港豬真係好豬 唔好成個師奶死lur地啦
唔買hkexpress,5毛,苦主,仲要加多幾多個身份成班友係咪唔敢面對現實,入時事台個hkexpress 焗飛post la,都大把人屌班乞兒
係啦係啦,咁你認乞兒未呀? 如果我係同類就一定係乞兒ok?做d咁柒既野又唔肯面對現實 間唔中都有人入黎笑鳩你班乞兒仔啦,係我今日得閒入黎開鳩你地火je負評個post果堆人實係負比hkexpress la
抵死,神早話罷hk express
柒左係到lur地, 比人笑鳩又唔開心仲要屈埋人係同類 駛唔駛cap下成個post前後有幾多人屌你地乞兒仔呀
唔講我以為hkexpress係佢既
仲肉緊過你地 吠得最大聲
全退呀 打過去cs問
總之當初俾過既錢加行李費都可以全退
如果sd email過去大概幾耐會覆
條refund 條入唔到, 咁轉戰email?
send 左email先, 最好聯絡埋cs
Load多幾次,入到
我直接同快運買既, 計返時間前後都成個月
因為我個CASE係先REJECT左之後再APPROVED.

如果你跟AGENT買睇下搵唔搵到個訂單NUMBER然後再上網搞或者SEND EMAIL
去到上傳檔案就load唔到
打hotline好快有人聽
我打極都唔通
發現回程已經被 hkexpress cut 左
樓主呢d乞兒港女仲有面出黎教人
自己柒就話人幸災樂禍比人屌到反皮仲有面教人,面皮3呎厚
3月尾出發羽田。4月頭返香港 退錢會唔會退一半?
有d傻閪又唔係事主死入黎瓜瓜嘈真係好撚煩
屌佢都廢撚事,無錯買呢張機票的確唔係洗多錢 跌左都唔心惜。佢唔退比你亦都係道理。但而加唔係一個半個人既事,快運可以試下唔退,必定得失好多你地口中既乞衣客。除非咁多間廉航都唔退。蝕底既始終係佢地公司。

出黎做過野就知下下跟足規舉黑紙白字做野好你生存得長久。請問嘈圈把閉果班小朋友係岩岩畢業定係仲讀緊書既廢青

講到自己咁撚把炮你都唔洗上兒登同人地嘈啦 我係發窮惡又點樣??你咬我食?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞