召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
咁係自己屋企一定安全過中央冷氣,可能有武肺人士住過既酒店既
日本地鐵仲多人,香港人防疫意識較高,大多數都戴口罩

覺得香港無大爆發真係算好彩
我幾時有講過香港好安全? 你自己腦補?
我已經講到明香港仲危險
咁你又唔好覺得日本好撚安全先得架
係咁宜睇下安倍點樣處理疫情
香港係好撚危險,唔代表日本冇事
更加唔代表去到日本唔係奶野
如果你自己全心想去嘅唔好四圍搵啲野左賴右賴
搵香港同日本比只係令到你覺得自己理直氣壯啲
咁嘅時勢你覺得人地好歡迎你去玩?
你自己過到去左避右避又會玩得開心?
定係你地講到尾係非去不可一有人屌你就起哂鋼?
禁refund applicat個制完全無反應
係個個網多人到虧咗定一定要用電腦先入到

去到呢度就完咗
我差唔多$4000一張,全家3萬,原本諗住4月去睇櫻花
$4000點解仲要買hkexpress
你都幾撚好笑,上面位巴打,笑人話日本危險仲去,
我咪話香港唔見得安全過日本
你自己又要走黎搭爹
咁既然我本身唔係同緊你講野,我幾時有話你話香港安全?
我冇話日本好撚安全,係香港唔安全既時候,仲笑乜鳩人地日本
50步笑百步?
另外我又想問,我幾時再講過我有買機票,我有話我去呢?
我都係
飛復活節
買咗4月頭羽田入成田出
佢cut羽田我就可以全單cut
refund page 死Q左
大家咁話啦
頭先先講完冇話過啲支那人嚟香港係啱
但又覺得去日本播毒冇錯
如果第一句係錯,第二句點會係啱
至於香港好安全依個point係你頭先屌鳩話我地咁覺得
所以我先講返句香港好撚危險啊
同埋要跑得快過馬先可以講馬?
日本有風險一樣係事實嚟
要搞清楚先唔係笑鳩人地日本
有問題嘅係搵香港好危險所以去日本呢個立論
你話党鐵好多人,唔通山手線會運凳?
最尾嗰句咁我錯囉,但有分別咩?
想問下如果今個星期六飛東京都有得退
真係由頭到尾都大把人狗衝入黎幸災樂禍
d臉口真係好醜陋
有冇人成功入到退款link?
呢d情況保險都唔包
入到,全個過程5分鐘內完成

但我係退台中
12號打後既航機都取消哂,見到官網已經無得賣
用chrome同safari都仲未入到
由於營運因素,2020年3月3日至5月14日期間往返香港與首爾-仁川;2020年3月3日至4月25日往返香港與釜山;及2020年3月31日至6月27日期間往返香港與濟州的航班將會取消。

韓國既都可以退了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞