召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
申請左退款成兩個星期都未批
我都係,望到頸長 28號到宜家
live chat 問係咪可以改期到年底, 個live chat淨係畀條link你去睇通知, 之後唔應機等到session time out, 電話又打極都冇入接, 最後去申請refund算數
你地退錢大約幾耐可以收返錢?
好似都係要打電話,一係就Facebook inbox
Live chat既話佢成日都係講個幾句
我想問退款成功既係咪full refund
4月日本究竟幾時公佈 好撚慢
+1

買左1/4福岡

日本20號會開會同公佈
買咗4月高松
HK express 四月大量苦主係佢地FB屌柒佢
終於等到了 2月28號申請refund , 今日終於收到approved email
我仲未有
依家先話停航。垃圾公司唔理香港人生死,以後都唔會比生意佢做!
Approved嘅話大概幾耐會退翻去信用卡?
由你提application後6-8星期內, 即係仲要等多兩個幾三個星期先有錢
唉6/3申請左,到依加仲未有email
我係收到reject email
之後打去問佢,話係乎合資格,叫我申請多次

你未有email即係仲process緊,可能好事
剛剛收到email approve 左refund , 但Refund 係咪全數退還?因為我上年買完機票後,加錢改過時間,不過理論上應該係全額退款
今日Check左銀行戶口, 已經全數refunded
6/3 申請, 23/3 Approved, 26/3 全數refunded
咁快手咩 我19/3approved 仲未收到錢
全數REFUND 左 +1
同你同一日approve,未refund
23approved 今日收到了refund係信用卡
23/3 ? 咁快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞