召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike
你識講佢比因航收購左
佢地最撚小家, 你而家D咁既無理行為應該都夠佢地共同永久blacklist你
如果呢個post send左俾佢地睇, 應該唔難查到你係邊個
你自己試下再問有冇得refund就算, 千萬唔好幫同行既人問, 唔好害人
3月頭大阪
應該早機少d客 所以佢改左落下午機,變左兩班機group埋做一班機飛 減成本
之前話唔批香港人visa新申請, 姐係宜家解返?
feb08 removed
係 fd前2日都申請左落地簽 批埋
個代理話批左就可以入境
你係咪有幾聲咳,有啲燒啊,
即刻去睇醫生自我隔離唔適合外遊啦
唔洗再推
最新UPDATE, 問左EXPRESS話會再跟進處理, 本身個STATUS 由REJECT變左UNDER PROCESSING ,有機會退得返。想退既巴打只要打通佢地HOTLINE 再講返訂單號碼佢地知就得

果班話人地發窮惡果D人, 好心你地啦, 比係你會唔會咁口響? 見到人地幸災樂禍好心涼? 你班仆街就係鐘意睇人仆街, 誠心祝你地係下一個
巧驚驚呀
你講野冇撚邏輯喎CHING
你俾人屌係因為你無啦啦要無取消張機票仲要REFUND
你地話禁飛先嘈都未遲啦, 到你話嚴重就嚴重? 你厚勞省大臣?
你好少出國? 你買機票時應該可以透過票價知道係廉航掛
廉航唔同票價係退款或更改機票上有唔同待遇(一般機票都係)
至於人地肯退唔係因為你據理力爭番黎
而係到咁上下時間疫情真係嚴重到日方話限制入境咪退囉

而於你話人地幸災樂禍, 我真係覺得你發窮惡
我好想知你張機票幾時俾錢買
一睇就知大鄉里啦佢
個電話係打唔通

咁應該點退稅/比580改期?

我3月中東京
佢仲有開早機既話直接搵消委會
之前試過一次出發前幾日電郵我話幫我早轉晚機
即係搵消委會跟,出發前一晚同我講系統出錯
為左補償,任我揀聽日坐邊班機
我退咗稅算。

疫情到三月中都肯定未完。
不過你可以睇多大半個月,觀察到時乜情況先,可能到時航空公司主動取消航班。
退稅係都係打熱線??
所有refund上網攪就得
網上refund 出發日期90日內 包唔包出發日期後
樓主真心係窮西發窮惡
完全覺得自己啱晒真係好嘔心
搭得 hk express 既窮撚。點會捨得買full refund既機票啦
分分鐘25kg既行李都要諗過度過先買
其實我諗樓主唔係真係大家諗到咁西客掛
如果話無緣無故買左想退就話姐
但家陣係因為有單武漢肺炎
日本話一機人中全機唔入得境

呢個情況相信幾個月前
太太平平買平機票前都唔會預料到

既然個刻預料唔到,個刻明知T&C講無得退都照買
宜家個疫情危險想唔去, 想退錢

我覺得都唔怪得佢

利申3月中東京, 觀望中, 都係退稅多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞