召喚所有退唔到錢既HK EXPRESS 苦主

612 回覆
6 Like 154 Dislike

2月8號send ,10號覆左 reject , 唔通真係凍過水 上佢個網改4月打後又改唔到 ,hotline又打唔通 可以點做
你去邊度幾時出發先
3月14號由香港飛去大阪 ,23號由東京返香港
中咗cancelled flight to Osaka?
中咗先可以改可以退
唔中冇得退冇得改
你既reason係咩?

我2月尾都去,但武肺情況搞到我唔想去,有冇得屌到佢退?
唔中冇得改
我就咁寫 :因為新型肺炎 顧及大眾健康所以取消 連同upload 自己既passport+ 訂單apps cap screen
就係唔中佢個list
唔中咁改乜尻 唔識睇中文?
日本星期3會宣佈防疫措施,到時留意再睇睇封唔封香港
咁更加沒啦 再者hkexpress本來就廉航預左沒
封都無用,除非航空公司取消班機
班機唔取消,都無得你退。
旅遊保都唔會包。
咁你嗱嗱聲去惹啲肺炎菌咪可以 claim 旅遊保囉。
當跌錢保平安
唔中list 但月尾飛越南唔知個visa點算
唉 好煩
咁撚樣都叫苦主?

你自己唔想去就叫人退。

咁撚惡嘅啲人。

會有相應措施的,只係而家無封香港所以唔包香港

https://www.hkexpress.com/zh-hk/your-trips/important-travel-notice/
總之我改變主意唔想去 但拎唔番錢就係佢哋仆街啦

hk express都係爛閪公司
明明比因航收購左,因航都有得改啦
出發前走轉湖北就得了

於2020年2月5日香港時間16:00更新
為配合日本政府就新型冠狀病毒所推行的預防措施,由2020年2月1日起,(a) 所有前往日本前14天內曾到訪中國湖北省或 (b) 持有由湖北省簽發的中華人民共和國護照之旅客,一律受到日本入境限制,直至另行通知。
買得廉航就預左架啦
自己唔想去就要屌到人退錢,仲衰撚過蝗國班垃圾
輸吾起吾好去旅行啦
佢封就9成5變full refund
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞